Dennis Rybasch fra Gråsten er ny direktør i Alsie Express

30. september 2019 Erhverv

36-årige Dennis Rybasch fra Gråsten har været ansat som Chief Commercial Officer i Alsie Express siden starten af 2018. Her har han som den kommercielle chef stået i spidsen for udviklingen af flyselskabets forretningsområder, med afsæt I Sønderborg, samt optimeret driften og arbejdsgangene i virksomheden.

”Jeg glæder mig til at overtage ledelsen af Alsie Express, og har respekt for de opgaver der venter mig.  Der er skabt et stærkt fundament, som det er muligt at vokse på. Bag mig har jeg et engageret team, som jeg allerede har et godt samspil med”, fortæller Dennis Rybasch i en pressemeddelelse.

Da han i 2018 blev hentet til Alsie Express i Sønderborg fra en stilling som Commercial Director hos DAT, var det med henblik på, sammen med Lone M. Koch, at få endnu flere til at flyve med Alsie Express.  Opgaven lykkedes – Alsie Express havde nemlig i 2018 sit bedste år med flere end 68.300 passagerer.

Med udnævnelsen til administrerende direktør bliver det Dennis Rybasch opgave at videreudvikle Alsie Express. Målet er en fortsat udvikling af trafik til og fra Sønderborg.  Ud over ruteaktivitet til København bør nævnes sommerruten til Bornholm, ligesom antallet af charterflyvninger og Time2Fly ruter fra Sønderborg skal øges.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lone M. Koch er glad for at have fundet den rette, til at overtage hendes post:

”Vores arbejde med at øge kendskabet til Alsie Express, sikre passagergrundlaget på ruten, stabilisere og skabe  de grundlæggende rammebetingelser for vækst  i organisationen  er tilvejebragt. Det er derfor det helt rigtige tidspunkt til et generationsskifte. Jeg ser frem til et givtigt parløb med Dennis, når jeg træder ind i min rolle som bestyrelsesformand for Alsie Express”.

Samtidig med udnævnelsen, som har været planlagt gennem det seneste halve år, fratræder Lone M. Koch, der har været adm. direktør for Alsie Express siden 2016.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter ønske fra Alsie Express ejer Jens Østerlund Jensen, indtræder Lone M. Koch samtidig som arbejdende bestyrelsesformand i Alsie Express, og vil således fortsætte det tætte succesfulde samarbejde med Dennis Rybasch og stadig have sin gang i virksomheden.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. december 2022 Kultur, Sønderborg

Nu sidder Inge Adriansen på sin bænk

4. december 2022 Kultur

Søndag blev skulpturen ‘Forundringparat’, en bronzeskulptur af  tidligere museumsinspektør Inge Adriansen, afsløret på Strandpromenaden. Inge Adriansen, som døde i 2017, godkendte selv skulpturen, som blev forsinket på sin rejse fra lille model til færdig skulptur. “Det tog flere år at få finanseringen på plads og vi kan i dag takke ni sponsorer for, at vi […]

Læs mere...