Der er ingen bud på Sønderborg Kaserne

15. marts 2018 Erhverv

Når Økonomiudvalget på onsdag skal tale sammen om salget af Sønderborg Kaserne og de købstilbud, der er kommet, så er det hurtigt klaret.

Først i marts udløb fristen for at komme med bud på kasernen, men desværre kom der ingen.

”Det er selvfølgelig rigtigt ærgerligt, at det ikke lykkedes at få solgt kasernen i denne omgang. Jeg havde selvfølgelig håbet, at de potentielle købere kunne få skabt et bæredygtigt projekt. Men det lykkedes desværre ikke og nu må vi gå i tænkeboks og overveje, hvad der så skal ske med kasernen”, siger borgmester Erik Lauritzen i en pressemeddelelse.

Kasernens fremtid skal afgøres

”Nu skal vi se, hvad vi kan gøre med kasernen. Den har jo en fantastisk placering, der kan anvendes til kulturelt mødested, kontorer, nye boliger eller noget helt fjerde. Derfor tager vi nu en politisk drøftelse og laver en plan for, hvordan vi kommer videre”.

Økonomiudvalget drøfter sagen på det kommende møde og forvaltningen foreslår, at marts og april bruges til at afklare om andre eksterne aktører kunne have interesse i kasernen og på at undersøge muligheden for, at kommunen selv bruger bygningerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

På baggrund af de overvejelser skal Økonomiudvalgets i juni beslutte, hvad de vil gøre med kasernen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. januar 2022 COVID-19, REGIONALT

Regionen inviterer til fjerde stik

19. januar 2022 COVID-19

Regionens sygehuslæger vil i de kommende dage begynde at henvise de patienter, som opfylder kriterierne til en 4. Corona-vaccination. Hvis sygehuslægen vurderer, at det er relevant med en 4. vaccination, vil man fra midten af den kommende uge og frem modtage en invitation i sin e-Boks. Man skal derfor ikke selv kontakte egen læge med […]

Læs mere...