Der er kommet liv i flere af Sønderborgs tomme butikker

29. november 2019 Erhverv

Der er siden sommeren 2018 gang i en større indsats med at fylde de tomme butikslokaler i Sønderborg Kommune, allermest med fokus på de tomme lokaler i Sønderborg bymidte.

I Nordborg er der for tiden et tomt butikslokale, der forventes istandsat og butiksklar i 2020. I Gråsten midtby er der få tomme butikker, men der skal tilrettelægges en særlig indsats for dels at bevare og dels at udvikle butikslivet i midtbyen, skriver forvaltningen, der torsdag orienterer udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme om indsatsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arbejdet med tomme butikker i Sønderborg Midtby har siden sommeren 2018, blandt andet resulteret i følgende:

  1. Parcellet – børnetøj
  2. Galleri Sønderborg
  3. La Fromagerie
  4. & rum – indretning
  5. Skogalleriet
  6. Keller og Co – catering
  7. Kreativ butik
  8. Davidsen Pop Up
  9. Beka Auto Pop Up

Der er for tiden yderligere dialog med fire butikskoncepter – bager, delikatesse, tøjbutik og snedker/møbler.

Artiklen fortsætter under annoncen

I længere tid har arbejdet med udviklingen af butikslivet i Sønderborg midtby været præget af renoveringen af gågaden. I processen har det har været vigtigt, at opbygge et godt tillidsforhold til udlejerne, gøre dem opmærksom på potentialet i evt. mindre husleje for nye lejere, samt at vise dem effekten af de POP-UP butikker der har været i bybilledet året igennem.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...