Der er liv og også loppemarked i Jørgensgaard

29. januar 2014 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler
 • Beboerklubben Jørgensgård indbyder igen til årets Loppemarked. Loppemarkedet foregår i weekenden den 8. og 9. februar i tidsrummet kl. 10 – 16. Denne gang er det større end nogensinde før.

  Der er liv i Jørgensgaard og det ser du, når du kommer til loppemarked.

  Der er liv i Jørgensgaard og det ser du, når du kommer til loppemarked.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  – Kælderen vil være fyldt med lækre og gamle møbler. Gildesalen og fire lejligheder vil være fyldt bristepunktet med diverse spændende loppeeffekter, siger Jytte Pyt til Sønderborg Nyt.

  Gør et godt køb mellem glas, porcelæn, tøj, legetøj, spil, retro, isenkram, samlerobjekter, lamper, bøger, brugskunst og meget mere.  Der er gode parkeringsmuligheder, så du kan sagtens have traileren med.

  – Beboerklubben og beboerne der lever og bor i Jørgensgård vil afmystificere det med at Jørgensgård er spøgelsesagtig, siger Jytte Pyt. Så mød op og gør et godt køb, samtidig med at du ser, der faktisk er liv i Jørgensgaard.

  Artiklen fortsætter under annoncen

2. marts 2024 Kultur, Sønderborg

MGK-eleverne fik vist hvad de kan

2. marts 2024 Kultur

I dag, lørdag, klokken 15 begyndte musikken at spille i Musikskolens foyer og i salen, hvor en længere række MGK-elever viser, hvad de indtil videre har lært. I eftermiddagstimerne var det især de elever, som prøver at lære den klassiske musik at kende, der optrådte i salen efter der var varmet op med nogle sange […]

Læs mere...