Der er liv og også loppemarked i Jørgensgaard

29. januar 2014 Frivillige
 • Beboerklubben Jørgensgård indbyder igen til årets Loppemarked. Loppemarkedet foregår i weekenden den 8. og 9. februar i tidsrummet kl. 10 – 16. Denne gang er det større end nogensinde før.

  Der er liv i Jørgensgaard og det ser du, når du kommer til loppemarked.

  Der er liv i Jørgensgaard og det ser du, når du kommer til loppemarked.

  Artiklen fortsætter under annoncen

  – Kælderen vil være fyldt med lækre og gamle møbler. Gildesalen og fire lejligheder vil være fyldt bristepunktet med diverse spændende loppeeffekter, siger Jytte Pyt til Sønderborg Nyt.

  Gør et godt køb mellem glas, porcelæn, tøj, legetøj, spil, retro, isenkram, samlerobjekter, lamper, bøger, brugskunst og meget mere.  Der er gode parkeringsmuligheder, så du kan sagtens have traileren med.

  – Beboerklubben og beboerne der lever og bor i Jørgensgård vil afmystificere det med at Jørgensgård er spøgelsesagtig, siger Jytte Pyt. Så mød op og gør et godt køb, samtidig med at du ser, der faktisk er liv i Jørgensgaard.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
14. maj 2021 Samfund, Sønderborg

Kommunen overvejer at lukke smittesporingsenheden ned

14. maj 2021 Samfund

Sønderborg Kommunes smitteopsporingsenhed er siden marts blevet bedt om at kontakte i alt 94 borgere og ni af disse har været nye smittede, som skulle informeres om hvordan de skulle forholde sig som smittede. Det oplyser Sundhedsforvaltningen. Henvendelser til de resterende 85 borgere har været såkaldte isolationsopkald, som er en opfølgning på, hvordan det går […]

Læs mere...