Der er stille i håndboldklubben… meget stille

17. januar 2021 Kultur

Som alle andre fritids- og sportsaktiviteter, så er Vidar-Ulkebøl Håndbold også lukket ned og ingen tør gætte på, hvor længe det varer.

“Der er stille i klubben. Meget stille”, siger formand Tommy Vedstesen til SønderborgNYT, som tænker meget på alle børnene i klubben.

“Børnene savner deres fritidsaktivitet, holdkammeraterne og de andre venner i klubben”, siger han.

Og børnene er ikke alene om at savne.

“Forældrene savner også, at deres børn går til fritidsaktiviteter”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byfesten

Vidar-Ulkebøl er en af klubberne bag Byfesten og den rumsterer naturligvis også i formandens tanker.

“Vi håber selvfølgelig, at det bliver muligt at samles til Byfesten og vi kan ikke bare sidde på hænderne og vente, fordi vi skal have en lang række underleverandører i gang”, siger Tommy Vedstesen.

“Vi er også nødt til at tænke på, at det nok ikke bliver muligt med forsamlinger på flere end 500 på denne side af skolernes sommerferie”, siger han og tilføjer, at der jo ikke er nogen, der ved noget om det.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Politik

Kulturnatten skal organiseres på en anden måde

2. februar 2023 Kultur

Kultur & Idrætsnatten har været organiseret på samme måde siden 1997 og nu synes de folkevalgte i Udvalget for Kultur, Idræts og Medborgerskab, at det skal gøres anderledes. “Vi vil gerne have, at Kulturnatten breder sig op i midtbyen og også, at den involverer handlen”, siger udvalgsformand Christel Leiendecker til SønderborgNYT. I de tidligere år […]

Læs mere...