Der er stille i håndboldklubben… meget stille

17. januar 2021 Kultur

Som alle andre fritids- og sportsaktiviteter, så er Vidar-Ulkebøl Håndbold også lukket ned og ingen tør gætte på, hvor længe det varer.

“Der er stille i klubben. Meget stille”, siger formand Tommy Vedstesen til SønderborgNYT, som tænker meget på alle børnene i klubben.

“Børnene savner deres fritidsaktivitet, holdkammeraterne og de andre venner i klubben”, siger han.

Og børnene er ikke alene om at savne.

“Forældrene savner også, at deres børn går til fritidsaktiviteter”, siger formanden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Byfesten

Vidar-Ulkebøl er en af klubberne bag Byfesten og den rumsterer naturligvis også i formandens tanker.

“Vi håber selvfølgelig, at det bliver muligt at samles til Byfesten og vi kan ikke bare sidde på hænderne og vente, fordi vi skal have en lang række underleverandører i gang”, siger Tommy Vedstesen.

“Vi er også nødt til at tænke på, at det nok ikke bliver muligt med forsamlinger på flere end 500 på denne side af skolernes sommerferie”, siger han og tilføjer, at der jo ikke er nogen, der ved noget om det.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...