Der gik Christiansborg-politik i behandlingen af Integrationsrådets årsrapport

28. februar 2018 Politik Skrevet af: Ole Kæhler

I den seneste byrådsperiode har der været et integrationsråd og på onsdagens byrådsmøde kunne politikerne forholde sig til årsrapporten fra rådet.

“Det er alletiders integrationsrådet fortsætter og især at der nu er sat fokus på lektiehjælp for børn og unge af indvandrere”, siger Daniel Staugaard, der også gerne ser, at det kommende integrationsråd beder indvandrerforældre om at sende deres børn i daginstitution, så de lærer danske tidligst muligt.

“Og de skal lære indvandrerforældrene, at her i landet er drenge og piger ligestillede”, siger Daniel Staugaard fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi i byrådet skal altså bare forholde os til, om vi vil have et integrationsråd og ikke så meget andet”, siger borgmesteren.

Jesper Kock fra Socialdemokratiet bad om, at Venstremanden holdt fokus på byrådsarbejdet:

“Nu ved vi jo, at Daniel Staugaard har flere bestyrelsesposter i Venstre og derfor følger meget med i det, der sker på Christianborg. Hvad de laver derovre, skal vi selvfølgelig have i baghovedet, men det kommer altså ikke byrådsarbejdet ved”, siger Jesper Kock.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

23. juli 2024 Erhverv, Gråsten

Messedeltagere skal opdage hvor skønt her er

23. juli 2024 Erhverv

De fire sønderjyske kommuner, Sønderborg, Aabenraa, Tønder og Haderslev, har slået sig sammen om den første, fælles sønderjyske bosætnings- og jobmesse, ‘Bo- og Jobmessen Sønderjylland’. Den foregår fredag den 13. september kl. 12-15 i Ahlmannsparken i Gråsten. “Når vi er med i messen, så er det ganske enkelt for at fortælle, der ikke findes mange […]

Læs mere...