Der gik Christiansborg-politik i behandlingen af Integrationsrådets årsrapport

28. februar 2018 Politik

I den seneste byrådsperiode har der været et integrationsråd og på onsdagens byrådsmøde kunne politikerne forholde sig til årsrapporten fra rådet.

“Det er alletiders integrationsrådet fortsætter og især at der nu er sat fokus på lektiehjælp for børn og unge af indvandrere”, siger Daniel Staugaard, der også gerne ser, at det kommende integrationsråd beder indvandrerforældre om at sende deres børn i daginstitution, så de lærer danske tidligst muligt.

“Og de skal lære indvandrerforældrene, at her i landet er drenge og piger ligestillede”, siger Daniel Staugaard fra Venstre.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi i byrådet skal altså bare forholde os til, om vi vil have et integrationsråd og ikke så meget andet”, siger borgmesteren.

Jesper Kock fra Socialdemokratiet bad om, at Venstremanden holdt fokus på byrådsarbejdet:

“Nu ved vi jo, at Daniel Staugaard har flere bestyrelsesposter i Venstre og derfor følger meget med i det, der sker på Christianborg. Hvad de laver derovre, skal vi selvfølgelig have i baghovedet, men det kommer altså ikke byrådsarbejdet ved”, siger Jesper Kock.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. juni 2021 Sport, Sønderborg

Hans Natorp fra Sønderborg i spidsen for Danmarks Idrætsforbund

19. juni 2021 Sport

Ved Danmarks Idrætsforbunds årsmøde blev Hans Natorp valgt til ny formand ved et kampvalg, hvor han fik 76 stemmer, mens 71 stemte på modstanderen, Thomas Bach. ”Jeg glæder mig til at tage DIF ud på en modig og visionær rejse, hvor vi hele tiden udfordrer og udvikler vores organisation med en ambition om fremskridt, mangfoldighed, […]

Læs mere...