Der skal laves en ‘Guide til naturoplevelser for handicappede’

9. oktober 2020 Kultur

I Sønderborg Kommune er der mange muligheder for, at handicappede kan få gode oplevelser i naturen. Center for Verdensmål og Naturvejlederne arbejder på at fremme naturturisme og naturoplevelser for alle.

Handicaprådet vil gerne være med til at sikre, at flere borgere med handicap får viden om de muligheder, der er for naturoplevelser for handicappede og derved får nemmere adgang til at få gode oplevelser i naturen, skriver forvaltningen.

Handicaprådet har på den baggrund inviteret Center for Verdensmål og Naturvejlederne til en temadrøftelse om emnet ‘Guide til naturoplevelser for handicappede’.

Artiklen fortsætter under annoncen

På det seneste møde i Handicaprådet blev sagen drøftet og Handicaprådet og Center for Verdensmål arbejder sammen videre på en guide til naturoplevelser for handicappede.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
7. oktober 2022 Erhverv, Sønderborg

Lasse Sønderup er ny chef for Erhverv og Turisme

7. oktober 2022 Erhverv

Lasse Sønderup kan nu slette konstitueret fra visitkortet og det kan han fordi, han er blevet ansat som chef for Erhverv og Turisme i Sønderborg Kommune fra den 1. oktober. Stillingen har for nylig været slået op, og Lasse Sønderup er valgt blandt ansøgerne til jobbet. Lasse Sønderup blev konstitueret chef for Erhverv og Turisme […]

Læs mere...