Der venter hårde uger for restaurations- og oplevelsesbranchen

15. december 2020 Samfund

Sønderborg bliver – sammen med resten af landets kommuner – også omfattet af de skærpede restriktioner. Det får stor betydning for det lokale erhvervsliv i Sønderborg, når alle kulturinstitutioner, restauranter og barer lukker.

Undtaget er hotellerne, der dog skal lukke for restauranter og cafeer.

De nye restriktioner, som træder i kraft onsdag klokken 16, betyder, at alle restauranter, barer og cafeer skal holde lukket. Der må dog stadig sælges takeaway.

Det skriver Sønderboprg Kommune i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Restriktionerne får også betydning for hotellerne, som må holde udlejningen af værelser åben, men deres restauranter og serveringssteder skal holde lukket.

Kulturinstitutioner, teatre, spillesteder, museer, biografer og biblioteker skal ligeledes lukke deres indendørsarealer, og det vil for langt de fleste betyde, at der også her bliver helt mørkt frem til den 3. januar.

Så det en hård tid, som hoteller, restauranter og kulturinstitutioner går i møde de kommende uger, mener borgmester Erik Lauritzen.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det bliver en meget stille periode, vi kommer til at gå ind. Men det er desværre nødvendigt for at få smittetallet ned. Jeg kan kun opfordre alle i Sønderborg Kommune til at støtte op om de lokale butikker, kulturinstitutioner, restauranter med flere ved at handle så meget lokalt som muligt i den kommende tid”, siger han.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
5. februar 2023 Kultur, Sønderborg

Kom tæt på krimidronningen Sara Blædel når hun besøger Brecklings Bogcafé

5. februar 2023 Kultur

Allan Breckling har sat Sara Blædel – Danmarks kvindelige krimiforfatter nummer ét – på plakaten til den næste udgave af Brecklings Bogcafé, som finder sted i Sønderborghus onsdag den 1. marts fra klokken 19. “Når jeg får besøg af Sara Blædel igen, så er det på opfordring fra flere kvindelige krimilæsere og jeg er glad […]

Læs mere...