Destilleriet Als scorer flot, international anerkendelse

30. juli 2019 Erhverv

Destilleriet Als scorer international anerkendelse og vinder sølvmedalje ved verdens største spirituskonkurrence – blot efter under ét år på markedet.

I august 2018 lancerede Destilleriet Als deres lokale gin, Kalas og på lige under 40 minutter blev de første 200 flasker solgt fra butikken på Holtvej 8 i Hørup.

Siden da har vi solgt flere flasker end vi turde håbe på, skrive destilleriet til SønderborgNYT.

De har desuden vundet en iværksætterpris, lanceret otte nye produkter og aflagt regnskab med en millionomsætning for deres første leveår.

Artiklen fortsætter under annoncen

I vinteren 2019 besluttede holdet bag destilleriet at prøve sig i verdens største og ældste vin- og spirituskonkurrence IWSC med deres gin Kalas, og det må man sige har givet pote.

Destilleriet modtog 90 point for deres gin, Kalas, som giver en flot sølvmedalje i den internationale konkurrence.

“Det betyder rigtig meget for os med sådan en blåstempling af vores produkt, som vi jo i forvejen godt vidste kunne noget helt specielt. Vi har overgået mange store internationale veletablerede brands og det betyder virkelig meget for os i vores forholdsvis beskedne destilleri her i Hørup. En sølvmedalje ved verdens mest anerkendte spiritus konkurrence er med til at gøre os attraktiv for mange aktører på spiritusmarkedet”, siger direktør Krestian Muusmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Destilleriet vil i den kommende tid lave nogle aktiviteter hos forhandlerne, så sølvet kan fejres med hele Danmark.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2022 Kultur, Sønderborg

I Christianskirken hørte børnene at Jesus er meget ældre end julemanden

7. december 2022 Kultur

Onsdag morgen var børn fra sognets børnehaver, vuggestuer og dagplejere til julegudstjeneste i Christianskirken. Børn fra børnehaven Goethesgade gik Lucia og børn fra børnehaven Toften lavede krybbespil. Sognepræst Lars Astman Smedemark fortalte om julen og organist Ilona Lobmayer spillede. Tove Holm sang for og fungerede også som ‘færdselsbetjent’, så engle, hyrder og andre kom rigtigt […]

Læs mere...