Destilleriet Als scorer flot, international anerkendelse

30. juli 2019 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Destilleriet Als scorer international anerkendelse og vinder sølvmedalje ved verdens største spirituskonkurrence – blot efter under ét år på markedet.

I august 2018 lancerede Destilleriet Als deres lokale gin, Kalas og på lige under 40 minutter blev de første 200 flasker solgt fra butikken på Holtvej 8 i Hørup.

Siden da har vi solgt flere flasker end vi turde håbe på, skrive destilleriet til SønderborgNYT.

De har desuden vundet en iværksætterpris, lanceret otte nye produkter og aflagt regnskab med en millionomsætning for deres første leveår.

Artiklen fortsætter under annoncen

I vinteren 2019 besluttede holdet bag destilleriet at prøve sig i verdens største og ældste vin- og spirituskonkurrence IWSC med deres gin Kalas, og det må man sige har givet pote.

Destilleriet modtog 90 point for deres gin, Kalas, som giver en flot sølvmedalje i den internationale konkurrence.

“Det betyder rigtig meget for os med sådan en blåstempling af vores produkt, som vi jo i forvejen godt vidste kunne noget helt specielt. Vi har overgået mange store internationale veletablerede brands og det betyder virkelig meget for os i vores forholdsvis beskedne destilleri her i Hørup. En sølvmedalje ved verdens mest anerkendte spiritus konkurrence er med til at gøre os attraktiv for mange aktører på spiritusmarkedet”, siger direktør Krestian Muusmann.

Artiklen fortsætter under annoncen

Destilleriet vil i den kommende tid lave nogle aktiviteter hos forhandlerne, så sølvet kan fejres med hele Danmark.

 

23. februar 2024 Nordborg, Samfund

Skolebørn kom på visit til gallafesten på Tangshave

23. februar 2024 Nordborg

De ældre på Tangshave Bo- og Aktivitetscenter fejrede fredag, at det er 20 år siden, centret blev indviet, en indvielse hvor Bitten Clausen også deltog. Det var den 12. december 2003, de ældre flyttede fra det tidligere plejehjem til Tangshave og den 23. februar 2004 rykkede ledelsen ind og derfor var indvielsen den 23. februar. […]

Læs mere...