– Det bliver en træls sommer, siger borgmesteren efter aflysningen af Genforeningsfejringen

6. april 2020 Kultur

Statsministerens sagde mandag, at det ikke bliver tilladt at mødes i større forsamlinger på denne side af august måned og det rammer også den store fejring af genforeningen på Dybbøl Banke i juli.

“Jeg har vidst i nogle dage, at Kongehuset havde orienteret om, at de ikke kunne deltage, så det kommer ikke bag på mig, at der nu slet ikke kommer en fest på Dybbøl Banke”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Det kommer også til at ramme andre arrangementer og her kan jeg for eksempel nævne Sønderborg Sommer Revy, flere ringridninger, Fest i By og mange andre – og jeg håber, at de alle får en form for støtte, så de klarer sig”, siger Erik Lauritzen og tilføjer, han også er bekymret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan forestille mig, at folk får svært ved at holde gejsten gennem en træls sommer uden noget at se frem til. Men jeg håber alligevel, at alle følger de anbefalinger, som kommer fra myndighederne”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. maj 2022 112, Sønderborg

Ukrudtsbrænder er forklaringen på brand i grantræ

23. maj 2022 112

Søndag ved middagstid lykkedes det en 47-årig mand på Vølundsgade i Sønderborg at slukke en mindre brand i et grantræ, som stod tæt på et hus. “Det var den 47-årige selv, der var årsag til branden og det skyldes uforsigtig omgang med en ukrudtsbrænder”, siger Chris Thorning Vesterdal fra det lokale politi. “Selvom manden selv […]

Læs mere...