– Det bliver en træls sommer, siger borgmesteren efter aflysningen af Genforeningsfejringen

6. april 2020 Kultur Skrevet af: Ole Kæhler

Statsministerens sagde mandag, at det ikke bliver tilladt at mødes i større forsamlinger på denne side af august måned og det rammer også den store fejring af genforeningen på Dybbøl Banke i juli.

“Jeg har vidst i nogle dage, at Kongehuset havde orienteret om, at de ikke kunne deltage, så det kommer ikke bag på mig, at der nu slet ikke kommer en fest på Dybbøl Banke”, siger borgmester Erik Lauritzen til SønderborgNYT.

“Det kommer også til at ramme andre arrangementer og her kan jeg for eksempel nævne Sønderborg Sommer Revy, flere ringridninger, Fest i By og mange andre – og jeg håber, at de alle får en form for støtte, så de klarer sig”, siger Erik Lauritzen og tilføjer, han også er bekymret.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg kan forestille mig, at folk får svært ved at holde gejsten gennem en træls sommer uden noget at se frem til. Men jeg håber alligevel, at alle følger de anbefalinger, som kommer fra myndighederne”.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

 

 

20. maj 2024 Frivillige, Sønderborg

SINDs Folkekøkken har sat dato på åbningen

20. maj 2024 Frivillige

Torsdag den 30. maj åbnes døren til SINDs Folkekøkken i Frivillighedens Hus – og der bydes på en måltid mad til bare 20 kroner for voksne og ti kroner for børn. Det fortæller Claus og Knud fra styregruppen. Aftenens menu er: Flæskesteg med hvide hartofler og brun sovs. Hertil er der rødkål og bønner. ”Formålet […]

Læs mere...