Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed.

Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er tæt på Allehelgen og derfor dukker tanker om det evige liv også op i såvel tekst som musik, skriver kriken i en pressemeddelelse.

Koncerten varer omkring en time og der spilles musik af Carl Nielsen, John Høybye, B. Lewkovitch,, Holmboe, Schütz m.fl.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teksterne er skrevet af Thorkild Bjørnvig, R.M. Rilke, Pär Lagerkvist, Jens Rosendal m.fl.

Det Danske Kammerkor hører hjemme i Lindevang Kirke i København.

Koret består af ca. 25 sangere og synger cirka 10 årlige koncerter, fortrinsvis a capella-kirkekoncerter. Dirigenten, Lene Schuldt Jensen, er selv født og opvokset i Skærbæk i Sønderjylland, men har efter endt uddannelse valgt at slå sig ned i Hovedstadsområdet, hvor hun i dag er organist i Hellerup Kirke.

Der er gratis adgang til koncerten.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Kultur, Sønderborg

En aften fyldt med Harry Potter-filmenes magiske og vidunderlige musik

28. november 2021 Kultur

Musikken og skuespiller Chris Rankin, der havde rollen som Percy Weasley i Harry Potterfilmene, gjorde lørdagens koncert i Alsion uforglemmelig for alle de mennesker, som havde købt en billet, så de kunne nyde filmens vidunderlige musik og mindes. En fyldt koncertsal kom med på en musikalsk rejse ind i en magisk verden med venskab, eventyr, […]

Læs mere...