Det er gennem SSR virksomheder får et rigtigt godt netværk

23. september 2016 Erhverv

I tidernes morgen var det salg og reklame, der drejede sig om i Sønderborg Salgs- og Reklameforening. Men i dag trækker fagligt indhold alene i arrangementer ikke i samme grad, mener filialdirektør Erik Staugaard fra Broager Sparekasse.

I dag handler sammenkomsterne i foreningen mest om at pleje netværk og flere virksomheder tager også deres medarbejdere med til arrangementerne.

“Det er rigtigt godt for store og små virksomheder at være med i Sønderborg Salgs- og Reklameforening. Når medlemmerne er samlet, så er det et glimrende sted for de fleste at møde nuværende og kommende kunder”, siger Erik Staugaard til SønderborgNYT. Han er ikke det mindste i tvivl om, at det har gavnet Broager Sparekasse at være med i netværket og sådan er det også for andre.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ganske billigt

Virksomheder med under 15 ansatte skal betale 725 kroner om året for medlemskam. Er der over 15 ansatte, så koster det 975 kroner. Enkeltpersoner kan være med for 325 kroner.

“Så det er billigt at være med og du får inspiration, fagligt indhold og netværk for pengene”, siger filialdirektøren.

Når Sønderborg Salgs- og Reklameforening, SSR, laver arrangementer, så har det som regel fagligt indhold, men også en eller anden form for underholdning. Det mix ser ud til at virke.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og SSR lægger planer for et år ad gangen, hvor udfordringen så bliver, at andre ikke skal lægge deres på samme tid. En håndboldkamp med Sønderjyske i Broager Sparekasse Skansen koster SSR deltagere”, siger Erik Staugaard. Han fortæller videre, at man i foreningen er rigtigt gode til at komme rundt.

“Vi var blandt de første i Det Sønderjyske Hus, vi var det også i Borgen og det er glimrende at komme ud og opleve, når der dukker nyt op i kommunen. Vi har også været på et spændende besøg, hvor vi så hele Sønderborg Lufthavn og hørte og så de virksomheder, som ligger der”, siger Erik Staugaard fra Broager Sparekasse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det seneste arrangement var “hjemme” på Hotel Comwel, hvor der blev spist en skøn menu og fortalt om sociale medier.

“Det arrangement trak rigtigt mange, så det var et rigtigt pletskud”, siger filialdirektøren.

65. generalforsamling i oktober

Der er omkring 120 medlemmer i SSR og lige nu går de allesammen og glæder sig til deres 65. generalforsamling.

For mange år siden lovede en tidligere formand medlemmerne, at han ville føre dem gennem selve generalforsamlingen på blot 20 minutter – og det gjorde han.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden har man holdt fast i den tidsplan – og så blev der mere plads til at feste bagefter.

Og det skal der også den 7. oktober, som er datoen for årets generalforsamling.

Efter den formelle del med generalforsamlingen, går medlemmerne over til et festskud af en middag, hvor der er sørget for sjov underholdning både under og efter middagen.

Efter middagen, uddelingen af Årets Galoche, underholdning og andre små overraskelser, vil der blive spillet op til dans af en DJ. Og så er det meningen, at vi skal jubilæet skal fejres til den lyse morgen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Læs mere om Sønderborg Salgs- og Reklameforening og meld dig ind HER

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. maj 2022 Erhverv, Sydals

Ved Lysabild bygges der en solcellepark som tager hensyn til biodiversiteten

25. maj 2022 Erhverv

Nordic Solar vil have mere fokus på biodiversitet i solparker. Den danske solenergivirksomhed tog forleden første skridt til en ny stor solpark på Als og den er udviklet med et særligt hensyn til biodiversitet i området på og omkring parken. Borgmester Erik Lauritzen, biodiversitetskonsulenter og Nordic Solar tog første spadestik til biodiversitetsprojektet for den nye […]

Læs mere...