Det er nu du skal sikre dig en billet til Als Revyen

29. januar 2020 Kultur

Vi du være sikker på frit at kunne vælge, hvilken af Als Revyens forestillinger du ønsker at overvære, så er det nu, billetten skal købes. I fjor var alt næsten udsolgt inden første forestilling.

Det gode råd kommer fra formanden for Als Revyen, Peter Buhl. Han har de seneste uger konstateret et jævnt stigende billetsalg, og flere af forestillingerne kan snart melde udsolgt. På nuværende tidspunkt er der solgt over 400 af i alt 1150 billetter.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det er tilfredsstillende og jeg har en forventning om, at vi igen får solgt alle billetter. Årets revy er jo speciel spændende, fordi vi har en række fornyelser på skuespilsiden, og så har titlen ”lige til grænsen” været med til at inspirere  tekstforfatterne til nogle virkelig gode og skarpe tekster. 100 året for Genforeningen kan jo ses fra mange synsvinkler”, siger Peter Buhl uden dog at løfte sløret for hvilke emner, der i øvrigt kommer under kyndig behandling.

De nye skuespillere er Charlotte Skade Christensen, Mia Valentin Iwersen, Jens Peter Gammelgaard og Páll Birgis Pálsson. De skal spille sammen med kyndige kræfter som Dorthe Wiseman, Jeanett B. Meelby og Kasper Keller Petersen, skriver Als Revyen.

Den sammensætning giver garanti for, at Als Revyen med gode sange og godt skuespil instrueret af Kristina Asmussen Gude Hansen endnu en gang bliver et lokalt hit.

Als Revyen spilles i dagene fra den 12. til 15. marts i Kultursalen i Augustenborg-Hallerne. Billetter til forestillingerne fås på www.alsrevyen.dk .

Prisen for en revybillet er 125 kr.

Ønskes en billet til en forestilling med menu er prisen 245 kr.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk