Det går glimrende hos Vækstrådet – især med iværksætteriet

3. januar 2017 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 94)

 

Vækstrådets bestyrelsesformand Henrik Enderlein tog ordet ved den årlige nytårskur, der holdes i et samarbejde mellem Sønderborg Kommune og Vækstrådet.

“Det har været meget spændende at løbe vækstrådet i gang. Det var jo sådan, at vi skulle levere resultater, mens vi byggede organisationen op. Det er det samme som at bygge på en racerbil, mens løbet køres”, siger Henrik Enderlein, der glæder sig over, at virkeligt mange virksomheder har meldt sig ind.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og skulle der være nogle, der synes, at det er de bredeste skuldre, der skal bære, så tager de fejl. Det her er noget, vi er sammen om, så smalle skuldre kan også være med”, siger Henrik Enderlein.

Arbejder med virkeligheden

Vækstrådet har brugt rigtigt meget tid på at få lavet analyser.

“Vores direktør ville gøre op med det, som han kalder ‘synsninger’, hvor nogle mennesker synes et eller andet og jo mere deres ord spreder, jo flere vil opfatte dem som sandhed”, siger Henrik Enderlein. Han er glad for, at analyserne nu er i hus og kan bruges.

Artiklen fortsætter under annoncen

“De er et godt værktøj for både Vækstrådet og kommunen og analyser gør, at vi ikke skyder med spredhagl”, siger Henrik Enderlein. Senest blev de brugt i forbindelse med temadage om det at blive kommunal leverandør.

“Vi kunne se i vores analyser, hvem der kunne have en interesse i at deltage og det var dem, der blev inviteret”, siger Henrik Enderlein.

Succes med iværksætteri

“Hos Sønderborg Iværksætterservice går det rigtigt godt og vi kan se, der kommer flere virksomheder ud af det og vi tror på, at adskillige får fodfæste og bliver levedygtige”, siger Henrik Enderlein. Han vil gerne have, at en iværksættervirksomhed runder de fire år, fordi chancerne for overlevelse er større end store efter et antal år.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Men jeg kan da sige, at det tegner godt”, siger Henrik Enderlein.

“Nu skal vi i gang med at give kulturen, turismen og detailhandlen et løft. Der er samlet et arbejdsudvalg og så må vi, hvad der kommer fra deres side”.

 

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 95)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 96)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
29. juni 2022 Augustenborg, Erhverv

Nyd et godt glas vin og aftensolen på terrassen ved Augustenborg_Project

29. juni 2022 Augustenborg

På fredag åbnes dørene til den splinternye vinbar, A_Terracce, hos Augustenborg_Project på Palævej i Augustenborg, hvor franske sommeliers er klar til at guide gæsterne frem til de allerbedste smagsoplevelser. “I den kommende weekend gør vi ekstra meget ud af franske vine og det skyldes selvfølgelig, at Tour de France kommer til Sønderborg og fremover handler […]

Læs mere...