DET GAMLE RÅDHUS giver frokost til indsamlerne i Gråsten

23. maj 2018 Frivillige Skrevet af: Ole Kæhler

DET GAMLE RåDHUS i Gråsten sætter alle sejl til for at hjælpe Læger Uden Grænser til et godt resultat ved landsindsamlingen på søndag. DET GAMLE RAADHUS giver indsamlerne en gratis frokost, når de har været ude for at stemme dørklokker.

“Vi vil gerne støtte op om en god sag. Læger Uden Grænser gør et flot og vigtigt stykke arbejde, og hvis en gratis frokost kan gøre, at flere lokale melder sig som indsamlere, så er vi mere end glade. Vi vil gerne opfordre gråstenerne til at hive et par timer ud af kalenderen på søndag – nyde det skønne vejr, når de er ude på ruten og derefter en dejlig frokost på DET GAMLE RÅDHUS – og ikke mindst: Hjælpe andre, der ikke er så heldige som os”, siger hotelejer Thorben Jensen i en pressemeddelelse fra Læger Uden Grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er god brug for pengene, idet Læger uden grænser i øjeblikket opererer i 71 lande – heriblandt i krigsområder som Syrien, Yemen og Afganistan, men også i katastrofeområder. Bl.a. i flygtningelejre i Bangladesh, hvor der er stor risiko for, at monsunregnen oversvømmer telte, toiletter og brønde – og dermed giver grobund for dødelige sygdomme. Senest har Læger uden grænser åbnet to klinikker i Congo i kampen mod spredning af Ebola.

Man kan tilmelde sig på msf.dk, hvor man også selv kan vælge en rute.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

13. juni 2024 112, Sønderborg

Røg fra skraldespand

13. juni 2024 112

Torsdag middag måtte brandfolk fra Station Sønderborg en tur til Rutebilstationen. “Der kom røg op fra en skraldespand, så vi hældte vand på og kørte hjem igen”, siger Beredskab Sønderborgs indsatsleder, Jesper Grau, til SønderborgNYT.

Læs mere...