DET GAMLE RÅDHUS giver frokost til indsamlerne i Gråsten

23. maj 2018 Gråsten

DET GAMLE RåDHUS i Gråsten sætter alle sejl til for at hjælpe Læger Uden Grænser til et godt resultat ved landsindsamlingen på søndag. DET GAMLE RAADHUS giver indsamlerne en gratis frokost, når de har været ude for at stemme dørklokker.

“Vi vil gerne støtte op om en god sag. Læger Uden Grænser gør et flot og vigtigt stykke arbejde, og hvis en gratis frokost kan gøre, at flere lokale melder sig som indsamlere, så er vi mere end glade. Vi vil gerne opfordre gråstenerne til at hive et par timer ud af kalenderen på søndag – nyde det skønne vejr, når de er ude på ruten og derefter en dejlig frokost på DET GAMLE RÅDHUS – og ikke mindst: Hjælpe andre, der ikke er så heldige som os”, siger hotelejer Thorben Jensen i en pressemeddelelse fra Læger Uden Grænser.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er god brug for pengene, idet Læger uden grænser i øjeblikket opererer i 71 lande – heriblandt i krigsområder som Syrien, Yemen og Afganistan, men også i katastrofeområder. Bl.a. i flygtningelejre i Bangladesh, hvor der er stor risiko for, at monsunregnen oversvømmer telte, toiletter og brønde – og dermed giver grobund for dødelige sygdomme. Senest har Læger uden grænser åbnet to klinikker i Congo i kampen mod spredning af Ebola.

Man kan tilmelde sig på msf.dk, hvor man også selv kan vælge en rute.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 Erhverv, Sønderborg

Christen Espersen fra miniBOOSTER i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg

3. december 2021 Erhverv

Det er den 58-årige administrende direktør og grundlægger af firmaet miniBOOSTER A/S, Christen Espersen, der afløser den 69-årige direktør og konsul Erling Duus, som siden 2008 har stået i spidsen for IndustriGruppen Sønderborg. Erling Duus, der har forladt sin position som medejer og administrerende direktør for Eegholm A/S, bevarer sin tilknytning til IndustriGruppen, hvor han […]

Læs mere...