Det grå guld er samlet i Senior Erhvervsklubben

15. december 2017 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Efter Senior Erhvervsklubbens nyligt havde generalforsamling består klubbens bestyrelse af  Jens Iwer Petersen, Preben Jensen, John Lohff, Jørgen Jacobsen og Peder Pedersen.

Klubben består af personer, der har været medlem af Erhvervsklubben Sønderborg eller personer, der kan bidrage til opfyldelse af klubbens formål. Man kan også sige, at  klubben består af erfarne nuværende og tidligere beslutningstagere med ledelsesansvar.

Klubben har omvendt aldersdiskriminering, idet ingen medlemmer kan optages, når de har en alder under 55 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er 26 medlemmer, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Fra venstre Peder Pedersen, Preben Jensen, John Lohff, Jens Iwer Petersen, Jørgen Jacobsen. Privat foto.

Den stiftende generalforsamling daterer sig til den 26. september 2005 hvor nu afdøde Jørgen Ley blev klubbens første formand, hvilket han var frem til sin død i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nuværende formand er Jens Iwer Petersen.

Klubbens formål er blandt andet gennem foredrag, virksomhedsbesøg og diskussioner at opdatere medlemmernes viden om aktuelle erhvervs- og samfundsmæssige forhold.

24. juli 2024 Kultur, Sønderborg

Historisk ringridning med tilskuerne tæt på ryttere og heste

24. juli 2024 Kultur

Tirsdag eftermiddag var ryttere fra familien Nicolaisen og familien Petersen var klar ved galgerne til den historiske ringridning ved Sønderborg Slot – og Ringriderfestens Heroldere både blæste i deres horn og slog på tromme. Rytterne og herolderne var klædt i flotte dragte fra en svunden tid, så ingen var i tvivl om, at det var […]

Læs mere...