Det grå guld er samlet i Senior Erhvervsklubben

15. december 2017 Erhverv

Efter Senior Erhvervsklubbens nyligt havde generalforsamling består klubbens bestyrelse af  Jens Iwer Petersen, Preben Jensen, John Lohff, Jørgen Jacobsen og Peder Pedersen.

Klubben består af personer, der har været medlem af Erhvervsklubben Sønderborg eller personer, der kan bidrage til opfyldelse af klubbens formål. Man kan også sige, at  klubben består af erfarne nuværende og tidligere beslutningstagere med ledelsesansvar.

Klubben har omvendt aldersdiskriminering, idet ingen medlemmer kan optages, når de har en alder under 55 år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der er 26 medlemmer, skriver klubben i en pressemeddelelse.

Fra venstre Peder Pedersen, Preben Jensen, John Lohff, Jens Iwer Petersen, Jørgen Jacobsen. Privat foto.

Den stiftende generalforsamling daterer sig til den 26. september 2005 hvor nu afdøde Jørgen Ley blev klubbens første formand, hvilket han var frem til sin død i 2017.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nuværende formand er Jens Iwer Petersen.

Klubbens formål er blandt andet gennem foredrag, virksomhedsbesøg og diskussioner at opdatere medlemmernes viden om aktuelle erhvervs- og samfundsmæssige forhold.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...