Det lille Amatør Teater i Holm siger 1000 tak for i år

26. marts 2019 Kultur

Det lille Amatør Teater i landsbyen Holm har eksisteret siden 1986 – og har netop afsluttet årets dilletant-forestillinger for det trofaste publikum.

Med fast scene i Holm Kulturhus har teateret haft besøg af næsten 500 gæster i løbet af en uge, hvor de fem forestillinger løb af stablen.

Man startede med generalprøve, hvor 98 gæster havde sikret sig en billet.

Herefter tre udsolgte forestillinger med 110 gæster til hver, skriver amatørteatret.

Teatret sluttede af med den traditionsrige forestilling for Nordborg Plejehjem, hvor 70 glade ældre og frivillige hjælpere, havde taget turen fra Nordborg til Holm for at more sig nogle timer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Teatret har de seneste år gennemgået en udvikling på den tekniske side og det giver publikum en stor oplevelse med diverse effekter i lys og lyd.

Dette samspil mellem effekter og skuespillernes præstationer på gulvet er resultatet af tre måneders skæg og ballade for teatret, som kulminerer med de fem forestillinger.

Ud over årets 10 skuespillere, arbejder 11 personer bag scenen som instruktører, teknikere, scenefolk, sufflør og servicefolk.

Herudover arbejder et stort antal frivillige på at give gæsterne en god oplevelse i de tilstødende lokaler, hvor der nydes alt godt til ganen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Holm Amatør Teater siger hermed tak til alle publikummer for den store støtte og de mange klapsalver – ligeså stor en tak til alle de frivillige som hjælper til undervejs.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...