Det Lille Teater i Gråsten inviterer til Prinsessen på Ærten

17. maj 2018 Kultur

Vi kender alle eventyret Prinsessen på Ærten og i Det Lille Teaters  udgave kommer vi bag prinsessens historie og hvordan hun endte foran prinsens slot en meget regnfuld aften.

Vi følger prinsessens rejse, samtidig føler vi i også prinsens jagt på en ægte prinsesse. Han er dog så heldig at han har fået en rejse kammerat med, hans lidt uheldige fætter. Det går dog ikke helt som forventet og prinsen må vende hjem uden en prinsesse.

Vi kommer ud på to rejser rundt i verden med spænding og humor. Der er noget at glæde sig til når vores skuespillere vil fortælle vores version af prinsessen på ærten. Glæd jer til en rigtig dejlig familie forestilling, skriver Det Lille Teater i en pressemeddelelse.

Alt dette kan opleves på vores udendørs scene, der er forvandlet til en spændende rejse med H.C. Andersens prins.

Der spilles flg. dage: Lørdag den 9.- søndag den 10.- lørdag den 16. og søndag den 17. juni alle dage kl. 15,00, den 13. juni er der en aftenforestilling kl. 18,30.

”Prinsessen på ærten ” er skrevet af H. C. Andersen og frit dramatiseret af Kristina A. Gude-Hansen der også står for instruktionen.

Billetter kan købes på www.lilleteater.dk eller 74 65 37 67.

Artiklen fortsætter under annoncen

Prisen er 80 kroner for voksne og 40 kroner for børn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
20. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

200 nye Corona-smittede siden onsdag

20. januar 2022 COVID-19

Siden onsdag er antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs kommunegrænse steget med 200 og der er i dag 1975 smittede. På landsplan er der ifølge Statens Serum Institut fundet 40.626 nye smittede det seneste døgn. 825 er indlagt på sygehus – og af dem er 49 på intensiv. 28 er i respirator. Ifølge sundhedschef Michael Skriver […]

Læs mere...