Det Sønderjyske Hus inviterede alle og enhver indenfor

29. oktober 2016 Samfund

Lørdag formiddag slog Det Sønderjyske Hus dørene op og bød alle kommunens borgere indenfor, hvor det var muligt at få et glimt af, hvad huset har at byde på.

Det er Jesper Kock fra Det Sønderjyske Køkken, der lige så stille har haft en snak med dem, der er sammen med ham selv, er en del af Det Sønderjyske Hus og det gjorde, at de i fællesskab fik lavet lørdagens arrangement med taler, musik, frivilligboder og adskillige smagsprøver.

Og de har lavet det helt rigtigt, fordi det trak rigtigt mange mennesker indenfor, hvor en stor del af hørte borgmester Erik Lauritzen holde en kort tale:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Det Sønderjyske Hus har været længe undervejs og det er helt anderledes end det, som vi først forestillede os. Men det er blevet godt og det er jo det vigtige”, sagde Erik Lauritzen.

Jesper Kock fortalte kort, hvad der er i huset og opfordrede de mange besøgende til at gå rundt og kigge.

“Og i køkkenet står der en hel del børn, der – sammen med deres fædre – laver smagprøver i vores undervisningskøkken. Her i Det Sønderjyske Køkken er det sådan, at vi ikke tilbyder det samme, som alle de andre restauranter gør. Vi slår et slag for det sønderjyske og vi gør rigtigt meget i de lokale råvarer”, sagde Jesper Kock, der rammer præcis ind i ideen med Det Sønderjyske Hus, som skal vise, hvor meget, som egnen har at byde på.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. maj 2022 Gråsten, Frivillige

Trygfonden hjælper KGGO med at genstarte kørestolsringridningen

17. maj 2022 Gråsten

Der er lagt op til det helt store comeback for Gråsten Kørestolsringridning, der, med foreningen KGGO i spidsen, genoptager den årlige tradition som vært for foreningens særegne bud på en festlighed i ringridningens ånd. Efter de seneste to års Corona-relaterede aflysninger af eventet er det med stor glæde, at foreningen KGGO kan løfte sløret for […]

Læs mere...