Det Sønderjyske Køkken: Nyd en lækkert koncertmenu inden du går i Mølleparken

26. august 2019 Kultur

Fredag og lørdag er Det Sønderjyske Køkken klar med en herlig musikmenu, så du ikke skal gå til koncert i Mølleparken på tom mave.

Menuen består af en forret, som er grillet kylling med spæd salat og hjemmebagt brød, skriver Det Sønderjyske Køkken.

Hovedretten er medaljon af kalv med citruspocheret skorzonerod og stegt Karl Johan samt græskar.

Der tilbydes også dessert og det er Gateau Marcel, som er fransk kage, med vaniljeis og syltede bær

Du kan bestille via en mail til: mail@detsoenderjyskekoekken.

Artiklen fortsætter under annoncen

dk – eller på telefon 7370 8575

Forret og hovedret 195 kroner.

Dessert 55 kroner.

Koncertmenuen serveres begge dage fra klokken 17.30.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk