Det tidligere JF solgt til italiensk koncern

31. oktober 2016 Erhverv

DLG-koncernen har mandag  underskrevet en aftale om at sælge landbrugsmaskindelen af Kongskilde – det tidligere JF – til italienske CNH Industrial N.V. – en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner.

“Det er en milepæl for DLG. Det har været en stor finansiel og ledelsesmæssig udfordring for DLG-koncernen at drive Kongskildes landbrugsmaskindel, og vi har længe arbejdet intensivt for at gøre den klar til et salg. Vi er særdeles tilfredse med at kunne overdrage selskabet til én af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner, der kan tilføre større synergier til Kongskildes landbrugsmaskindel”, siger  DLGs koncernchef Kristian Hundebøll, koncernchef til Maskiknbladet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Salget af Kongskildes landbrugsmaskindel er den foreløbigt sidste og vigtigste del i den frasalgsproces, DLG-koncernen indledte i 2013.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. maj 2022 Politik, Sønderborg

Forvaltningen har en plan for at skifte kommunale biler ud med elbiler

28. maj 2022 Politik

Natur-, Klima- og Miljøudvalget godkendte i marts en handleplan for grøn omstilling af persontransport, der indeholder flere tiltag, som skal understøtte henholdsvis grøn omstilling af bilparken og reduceret persontransport i Sønderborg Kommune. Et af tiltagene handler om at skifte en del af kommunens biler ud med elbiler. COWI har lavet en analyse af kommunens bilpark […]

Læs mere...