Det tidligere JF solgt til italiensk koncern

31. oktober 2016 Erhverv

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

DLG-koncernen har mandag  underskrevet en aftale om at sælge landbrugsmaskindelen af Kongskilde – det tidligere JF – til italienske CNH Industrial N.V.

– en af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner.

“Det er en milepæl for DLG. Det har været en stor finansiel og ledelsesmæssig udfordring for DLG-koncernen at drive Kongskildes landbrugsmaskindel, og vi har længe arbejdet intensivt for at gøre den klar til et salg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Vi er særdeles tilfredse med at kunne overdrage selskabet til én af verdens førende producenter af landbrugsmaskiner, der kan tilføre større synergier til Kongskildes landbrugsmaskindel”, siger  DLGs koncernchef Kristian Hundebøll, koncernchef til Maskiknbladet.

Salget af Kongskildes landbrugsmaskindel er den foreløbigt sidste og vigtigste del i den frasalgsproces, DLG-koncernen indledte i 2013.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

.

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. april 2021 Uddannelse, Sønderborg

Følg med i Forskningens Døgn

22. april 2021 Uddannelse

I næste uge kan alle se med på deres computer, tablet eller telefon, når forskere fra blandt andet universiteter, virksomheder og formidlings- og forskningscentre deler ud af deres viden inden for en bred række af emner og områder. Det er nemlig blevet tid til den årlige begivenhed, der går under betegnelsen Forskningens Døgn, som er […]

Læs mere...