Det tyske fodboldlandshold flyver med Alsie Express

13. juni 2016 Erhverv

Tysklands verdensmestre i fodbold benytter Sønderborgselskabet  Alsie Express til flyvningerne rundt i Frankrig under EM i fodbold.

Det skriver Check-In.dk

Alsie Express har to fly, og mens det ene flyver på den danske indenrigsrute mellem Sønderborg og København, er reserveflyet af og til på særlige opgaver via ad-hoc charterflyvninger. Artiklen fortsætter under annoncen

jpg”>alsie

 

Flyet forlod fredag den 10. juni Sønderborg Lufthavn med kurs mod Chambery i Sydfrankrig. På passagerlisten var navne som Joachim Löw, Manuel Neuer, Bastian Schweinsteiger, Mario Götze og Lukas Podolski, for blot af nævne nogle.

Det er intet mindre end de tyske verdensmestre i fodbold, som det danske flyselskab skulle flyve nordpå til Aéroport de Lille, hvor de søndag aften på Stade Pierre-Mauroy i Lille besejrede Ukraine med 2-0 i den første puljekamp ved EM-slutrunden.

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)
“Vi er rigtig glade for muligheden for at flyve for ‘Die Mannschaft’. Nu er EM i gang, og vi glæder os til at løse endnu en spændende opgave”, siger administrerende direktør Lone Koch fra Alsie Express til check-in.dk

Næste gang Alsie Express-flyet skal i aktion bliver på onsdag den 15. juni, hvor der flyves til Paris. Dagen efter spiller Tyskland mod Polen på Stade de France i Paris-forstaden Saint Denis.

Sidste puljekamp foregår tirsdag den 21. juni på Parc de Princes i Paris. Derfor kommer Alsie Express-flyet til at foretage endnu en flyvning op til Paris fra basen i Chambery.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk