Det tyske museum søger penge hos kommunen

4. juni 2020 Kultur

Bund Deutscher Nordschleswiger har fremsendt en ansøgning til Sønderborg Kommune, hvor foreningen søger om 514.000 kroner til forskønnelse af udearealerne ved Deutsches Museum Nordschleswig.

Projektet med udearealet er et led i den endelige færdiggørelse af en større renovering og ombygning af det tyske museum.

De samlede omkostninger for forskønnelsen af udearealerne løber op i ca. 800.000 kroner og ansøgningen behandles på et møde i Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen vurderer, at forskønnelsen af udearealerne ved Deutsches Museum Nordschleswig er med til at fuldende det samlede billede af renoveringen og udbygningen af museet, ligesom det bidrager til den generelle forskønnelse af bybilledet i Sønderborg – herunder særligt i forhold til området ved Rønhaveplads og dermed en af byens indgange til gågaden.

Forvaltningen vurderer endvidere, at en imødekommende hovedindgang til det tyske museum er med til at gøre museet attraktivt for besøgende og skabe synlighed omkring grænselandets kulturarv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. december 2022 Erhverv, Sønderborg

Bitzer Electronics gør grøn omstilling nemmere for medarbejderne

10. december 2022 Erhverv

Bitzer Electronics har installeret ladestandere, så medarbejdere og gæster har mulighed for at lade deres el- eller hybridbil imens de er på arbejde eller besøg og det har flere effekter end blot én. Det skriver ProjectZero. Virksomheden har tre 22kW ladestandere med to ladeudtag i hver, dermed seks lademuligheder og en af medarbejderne der både […]

Læs mere...