Det tyske museum søger penge hos kommunen

4. juni 2020 Kultur

Bund Deutscher Nordschleswiger har fremsendt en ansøgning til Sønderborg Kommune, hvor foreningen søger om 514.000 kroner til forskønnelse af udearealerne ved Deutsches Museum Nordschleswig.

Projektet med udearealet er et led i den endelige færdiggørelse af en større renovering og ombygning af det tyske museum.

De samlede omkostninger for forskønnelsen af udearealerne løber op i ca. 800.000 kroner og ansøgningen behandles på et møde i Udvalget for Kultur, Idræt, Handel og Turisme, skriver forvaltningen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Forvaltningen vurderer, at forskønnelsen af udearealerne ved Deutsches Museum Nordschleswig er med til at fuldende det samlede billede af renoveringen og udbygningen af museet, ligesom det bidrager til den generelle forskønnelse af bybilledet i Sønderborg – herunder særligt i forhold til området ved Rønhaveplads og dermed en af byens indgange til gågaden.

Forvaltningen vurderer endvidere, at en imødekommende hovedindgang til det tyske museum er med til at gøre museet attraktivt for besøgende og skabe synlighed omkring grænselandets kulturarv.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

Vind billetter til festlig aften med Tørfisk

22. oktober 2021 Kultur

Bandet Tørfisk fejrer jubilæum med en Jubilæums-Tour rundt i Danmark og 30. oktober rammer den Augustenborg. Og dermed har du chancen igen for at høre deres populære sange i Augustenborghallerne, hvor de spiller lørdag den 30. oktober kl. 20.00. Sangene er blevet til fra starten i 1981 og frem til i dag ”Sidst Tørfisk var […]

Læs mere...