DGI Verdensholdet viser showet NAMUH i Skansen

13. marts 2019 Kultur

Efter et halvt års verdensturné vender DGI Verdensholdet til april hjem til Danmark. Her skal holdet rundt i hele landet på den stort anlagte Danmarksturné med showet NAMUH. En gymnastisk fortælling om livet, om gruppedynamikker og om, hvordan man finder balancen mellem individets frihed og fællesskabets krav. Alt sammen fortalt gennem betagende dans, kraftfulde spring og rytmisk gymnastik i absolut topklasse.

For 24-årige Mette Berthelsen Nielsen, der er født i Sønderjylland, står showet i Skansen som noget helt særligt. “Mine bedsteforældre og min storesøster bor på Als og i Sønderborg og kommer til showet. Vi gav opvisning i Aabenraa inden vores verdensturné, men der blev jeg skadet få dage før og var virkelig ked af ikke at kunne være med. Nu glæder jeg mig ekstra meget til at komme på gulvet i Sønderjylland med familien på tilskuerpladserne,” fortæller Mette Berthelsen Nielsen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter seks måneder med opvisninger, workshops og kulturmøder jorden rundt bliver hjemkomsten til Danmark imødeset med stor spænding.

“Det har været en fantastisk verdensturné. Vi har fået kæmpe oplevelser og fundet inspiration i de mennesker og kulturer, vi har mødt. Jeg kan næsten ikke vente med at komme hjem og vise Danmark, hvordan showet har udviklet sig, siden vi tog af sted,” siger Mette Berthelsen Nielsen.

Hun og resten af holdet har siden september 2018 begejstret og bevæget tusindvis af mennesker som ambassadører for dansk gymnastik med flere end 80 shows og 150 workshops i Taiwan, Argentina, Tyskland, De Forenede Arabiske Emirater, Sydkorea, Colombia, Spanien, Mexico og USA.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetter til showet den 11. april i Skansen kan købes HER på Verdensholdet

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
27. november 2021 Erhverv, Sønderborg

Sønderborg Vinen 2022 er med Tour de France-inspireret etiket

27. november 2021 Erhverv

Lørdag formiddag blev Sønderborg Vinen 2022 afsløret og det foregik helt efter traditionen med musik fra Sønderborg Garden og Ringriderfestens heroldere var også en del af festligheden, som foregik på Rådhuset. “Årets Sønderborgvin er udvalgt blandt 34 vine og det er medlemmer fra Ringriderkomiteen, der sammen med Wohlenberg, har smagt sig frem til den, som […]

Læs mere...