Diabetesforeningen: Broager Sparekasse kom først med i CSR-aftale

23. maj 2014 Erhverv

Broager Sparekasse har som den første virksomhed i Sønderborg indgået en CSR-aftale med Diabetesforeningen.broager 1

Den indebærer, at Sparekassens ansatte får mulighed for at blive screenede for sygdommen. En screening består af en test, der viser om man er i farezonen for at udvikle diabetes. En efterfølgende priktest afslører, om der er risiko for diabetes. Ligger målingen i risikoområdet vil den pågældende medarbejder blive opfordret til at søge læge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rettidig omhu

– Hellere forebygge inden det er for sent, siger underdirektør Morten Vestergaard

– Med den statistik der er om diabetes i Sønderborg, så er det indlysende, at Broager Sparekasse går ind i et samarbejde med Diabetesforeningen og får mulighed for at tilbyde sine ansatte en screening for sygdommen. Det ligger helt i tråd med vores eksisterende firmapolitik”, siger Morten Vestergaard fra Broager Sparekasse.

– Broager Sparekasse er den første, men der kommer forhåbentlig mange flere, siger Hans Cronbach, formand for Børnefamiliegruppen i Region Syddanmark så hvis andre virksomheder er interesserede, kan de bare henvende sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
8. august 2022 Politik, Sønderborg

Unibrew og ReKom gør klar til gadefest ved havnefronten

8. august 2022 Politik

Gadefest Tour er et initiativ fra Royal Unibrew og ReKom Group og konceptet transformerer midlertidigt gaderummet til et pulserende fællesskab, hvor der er plads til store som små armbevægelser. Det ændrer rammerne for hvordan borgerne oplever samt bruger byen og dens rummelighed. Det er et åbent event, der er gratis at deltage i, skriver Unibrew […]

Læs mere...