Diabetesforeningen: Broager Sparekasse kom først med i CSR-aftale

23. maj 2014 Erhverv

Broager Sparekasse har som den første virksomhed i Sønderborg indgået en CSR-aftale med Diabetesforeningen.broager 1

Den indebærer, at Sparekassens ansatte får mulighed for at blive screenede for sygdommen. En screening består af en test, der viser om man er i farezonen for at udvikle diabetes. En efterfølgende priktest afslører, om der er risiko for diabetes. Ligger målingen i risikoområdet vil den pågældende medarbejder blive opfordret til at søge læge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rettidig omhu

– Hellere forebygge inden det er for sent, siger underdirektør Morten Vestergaard

– Med den statistik der er om diabetes i Sønderborg, så er det indlysende, at Broager Sparekasse går ind i et samarbejde med Diabetesforeningen og får mulighed for at tilbyde sine ansatte en screening for sygdommen. Det ligger helt i tråd med vores eksisterende firmapolitik”, siger Morten Vestergaard fra Broager Sparekasse.

– Broager Sparekasse er den første, men der kommer forhåbentlig mange flere, siger Hans Cronbach, formand for Børnefamiliegruppen i Region Syddanmark så hvis andre virksomheder er interesserede, kan de bare henvende sig.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
6. maj 2021 Sønderborg, Debat

Debatindlæg: Iskonditoriets ejer ser en bilfri Sønder Havnegade som en fordel for os alle

6. maj 2021 Sønderborg

Christian Telling, Iskonditoriet, Sønder Havnegade, skriver: Onsdag aften bragte SønderborgNYT nyheden om, at Sønder Havnegade lukkes for kørende trafik i juli og august – og det gav en lang række kommentarer på SønderborgNYTs Facebookside – og ordene i kommentarsporet fik Christian Telling fra Iskonditoriet til at reagere: Først vil lige nævne, at jeg vel er […]

Læs mere...