Diabetesforeningen: Broager Sparekasse kom først med i CSR-aftale

23. maj 2014 Erhverv

Broager Sparekasse har som den første virksomhed i Sønderborg indgået en CSR-aftale med Diabetesforeningen.broager 1

Den indebærer, at Sparekassens ansatte får mulighed for at blive screenede for sygdommen. En screening består af en test, der viser om man er i farezonen for at udvikle diabetes. En efterfølgende priktest afslører, om der er risiko for diabetes. Ligger målingen i risikoområdet vil den pågældende medarbejder blive opfordret til at søge læge.

Artiklen fortsætter under annoncen

Rettidig omhu

– Hellere forebygge inden det er for sent, siger underdirektør Morten Vestergaard

– Med den statistik der er om diabetes i Sønderborg, så er det indlysende, at Broager Sparekasse går ind i et samarbejde med Diabetesforeningen og får mulighed for at tilbyde sine ansatte en screening for sygdommen. Det ligger helt i tråd med vores eksisterende firmapolitik”, siger Morten Vestergaard fra Broager Sparekasse.

– Broager Sparekasse er den første, men der kommer forhåbentlig mange flere, siger Hans Cronbach, formand for Børnefamiliegruppen i Region Syddanmark så hvis andre virksomheder er interesserede, kan de bare henvende sig.

Skrevet af: Ole [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...