Dialogen om et Sundhedshus i Augustenborg er i gang

29. september 2021 Augustenborg

I Budgetaftalen står der blandt meget andet, at der skal arbejdes for, at der kommer et Sundhedshus i Agustenborg.

“Helt tilbage til forrige valgkamp for fire år siden blev overvejelser om et sundhedshus nævnt på vælgermødet i Augustenborg”, siger Sundhedsudvalgsformand Helge Larsen til SønderborgNYT. På vælgermødet svarede han, at kommunen til enhver tid vil indgå i en dialog om et sådant.

“Jeg tilføjede, at det afgørende jo er, at der er læger, som vil et sundhedshus. En lægepraksis er jo en privat virksomhed. Så initiativet må komme fra lokale og læger”, siger Helge Larsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Nu står der så i budgetaftalen: ‘Aftaleparterne pålægger Sundhedsudvalget at gå i dialog med regionen og lokale aktører for at undersøge mulighederne for et sundhedshus i Augustenborg frem mod sommeren 2022’.

“Jeg kan fortælle, at en sådan dialog er i fuld gang. Sundhedsforvaltningen har i de seneste måneder deltaget i flere møder om sagen. Så budgetforslaget er udmøntet. Resultatet – vil jeg understrege – afhænger af, at såvel regionen, der har ansvar for lægedækning, lokale læger, lokalbefolkningen som kommunen finder sammen om en fælles løsning. Detaljer om dialogen kan jeg ikke aktuelt komme nærmere ind på. Det må være op til de lokale læger på nuværende tidspunkt”, siger udvalgsformanden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
19. oktober 2021 Kultur, Sønderborg

Det Danske Kammerkor synger i Christianskirken

19. oktober 2021 Kultur

Det Danske Kammerkor spiller koncert i Christianskirken lørdag den 30. oktober klokken 15:00. På programmet er musik og tekster om efterår og livets forgængelighed. Naturen går til hvile og vi mennesker har så mange muligheder for at få det bedste ud af det hele, inden også vi må overgive os til ‘livets efterår’. Vi er […]

Læs mere...