Din nye beholder til genbrug og restaffald er fremstillet af genbrugsplast

7. april 2020 Samfund

Fra august begynder Sønderborg Forsyning at levere nye beholdere til genbrug og restaffald til langt de fleste husstande i Sønderborg Kommune og de er fremstillet af genbrugsplast.

”Vi samler alle de gamle beholdere ind og så bliver de knust og brugt igen i fremstillingen af nye beholdere. Den leverandør, som leverer alle de nye beholdere, står for indsamlingen, og de har faktisk tidligere indsamlet og leveret nye beholdere til andre forsyningsselskaber. Så vi siger – lidt i sjov – at vores beholdere nok er lavet af gamle beholdere fra Kerteminde, og selvom det måske ikke er helt sandt, så er de nye beholdere med sikkerhed fremstillet af genbrugsplastik”, fortæller kommunikations- og kundechef ved Sønderborg Forsyning, Janni Hvenegaard Jepsen, til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

Den nye affaldsordning betyder, at Sønderborg Forsyning skal udskifte flere end 87.000 fordelt i hele kommunen.

”Det er en stor opgave, der kræver rigtig meget planlægning. Det betyder desværre også, at nogle vil opleve at have de nye beholdere stående i et stykke tid, inden de skal tages i brug”, siger Janni Hvenegaard Jepsen.

Hvornår det præcise tidspunkt for, hvornår netop din husstand får nye beholdere leveret, bliver der sendt besked om via e-boks i maj måned. De gamle beholdere bliver tømt for sidste gang i ugerne 39-40 og herefter vil Sønderborg Forsyning sørge for at hente dem hurtigst muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen

I forbindelse med den sidste tømning af de gamle beholdere får man besked om, hvornår de gamle beholdere bliver hentet.

HUSK – Støt den lokale handel i en svær tid! 

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...