Din stemme kan hjælpe Gospelfællesskabet til at vinde 100.000 kroner

4. november 2019 Kultur

TV Syd sætter igen i år fokus på de mange fantastiske fællesskaber. I august åbnede vi for tilmeldingen til årets konkurrence, og foreninger fra nær og fjern tilmeldte sig. En jury har nomineret fem fællesskaber, som nu kæmper om at få flest SMS-stemmer og dermed vinde titlen som årets mest fantastiske fællesskab i TV Syds område og en pengepræmie på 100.000 kroner.

Gospelfællesskabet Sønderborg

Med gospelsang i centrum samler Gospelfællesskabet Sønderborg alle aldre og kulturer i et større fællesskab, hvor hver enkelt oplever styrken i at stå sammen og være en del af noget større. Gospelfællesskabet Sønderborg er et inkluderende fællesskab, der ud over deres eget fællesskab skaber værdi for lokalsamfundet og det nationale gennem koncerter og workshops, skriver TV Syd.

Artiklen fortsætter under annoncen

Send en SMS med teksten SYD 1 til 1272 for at stemme på Gospelfællesskabet Sønderborg.

Se de andre kandidater HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
2. februar 2023 Kultur, Sønderborg

LGBTQ+ satte Sønderborg på Europakortet

2. februar 2023 Kultur

LGBTQ+ Sønderborgs Pride Week er blevet optaget i Spatacus Magasin, som er et af de største magasiner for homoseksuelle. Bladet udkommer fire gange årligt i europæiske lande syd for Danmark, oplyser LGBTQ Sønderborg, der på den måde har fået Sønderborg på Europakortet. Desuden er priden også at finde på deres hjemmeside.

Læs mere...