DinnerDays: Spis tre retter for 210 kroner i Sønderborg

2. januar 2020 Erhverv

Vinterferien nærmer sig og i i Sønderborg kan man se frem til spiseoplevelser i særklasse, når to af byens toprestauranter inviterer på 3-retters menu til favorable priser. Som en del af restaurantfestivalen DinnerDays inviterer restauranterne Bellevue og Huset Blom på menuer for 210 kroner plus gebyr.

Restaurantfestivalen DinnerDays finder sted fra den 7-16 februar og arrangeres af DinnerBooking. Formålet er, at danskerne kan spise sig igennem de restauranter, de går og drømmer om, uden at blive ruineret. Samtidig har restauranterne mulighed for at vise gæsterne deres kulinariske formåen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Siden DinnerDays blev stablet på benene for fem år siden, er konceptet steget i popularitet hos både gæster og restauranter. Antallet af deltagende restauranter er tidoblet – fra 10 til 100 restauranter på landsplan, mens billetsalget slog alle rekorder sidste år, da det steg med mere end 70 procent sammenlignet med uge 7 i 2018.

God appetit i Sønderjylland

I Sønderjylland vokser appetitten for den landsdækkende restaurantfestival, og dette imødekommer DinnerDays ved at præsentere to restauranter i Sønderborg. Udover Huset Blom og Bellevue i Hotel Sønderborg Strand er Restaurant Ros i Tønder også med i den sønderjyske del af DinnerDays.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Vi oplever stor efterspørgsel på DinnerDays i Sønderjylland. Derfor er vi glade for, at vi i år har to restauranter med i Sønderborg. Byen har gjort sig bemærket med sine gastronomiske oplevelser og vi håber på flere deltagende restauranter næste år, så flere lokale kan spise ude i vinterferien til en god pris”, siger Sofie Twisttmann Hansen, PR- og Kommunikationsansvarlig hos DinnerBooking, i en pressemeddelelse.

Kom først til fadet

Billetterne til en spiseoplevelse på Huset Blom plejer at blive revet væk. Og det forventes derfor, at der vil blive rift om pladserne. Så vil man være sikker på at få gaflet billetter til enten Huset Blom og/eller Bellevue, skal man være klar, når billetsalget begynder fredag den 3. januar HER på LINKET 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. november 2021 Gråsten, Samfund

Klimadebat med klimaekspert Jesper Theilgaard i Ahlmannsparken

28. november 2021 Gråsten

Hvad er der sket, siden den sidste klimadebat i Sønderborg for to år siden? Hvor meget er klima-situationen forværret? Hvilke tiltag er der taget i henholdsvis Danmark og EU og hvilke tiltag er planlagt for de kommende år? Gør vi nok for at bekæmpe den globale temperaturstigning? Disse spørgsmål kommer igen til debat, når klimaekspert […]

Læs mere...