Direktør Niels Sørensen vender “hjem” til Hotel Scandic

30. januar 2018 Erhverv

Det bliver en gammel kending som 1. marts tager tøjlerne på Scandic Sønderborg. Således kan hotelkæden i dag præsentere Niels Sørensen som ny hoteldirektør. Niels Sørensen har tidligere stået i spidsen for hotellet fra oktober 2009 til april 2015. Han kommer fra en stilling som chef på Nordals Idrætscenter.

Niels Sørensen rykker “hjem” til Hotel Scandic.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til Scandic, som jeg forbinder med så mange positive ting. Jeg kender koncernen som en fantastisk arbejdsplads, der virkelig mestrer at have fokus på gæsterne og

medarbejdernes velbefindende, og som konstant er præget af dynamik og fremsyn. Jeg glæder mig selvfølgelig særlig meget til at komme tilbage til “mit” gamle hotel, hvor jeg i samarbejde med både gamle og nye kollegaer vil fortsætte den positive udvikling for Scandic Sønderborg, siger Niels Sørensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det fantastisk at få en direktør, som kender hotellet og lokalområdet så godt, hvilket vil være en stor gavn både for Scandic og for hotellets besøgende”, siger Jesper Buus, Scandics distriktsdirektør i Vestdanmark.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
4. oktober 2023 Kultur, Sønderborg

Oplev nattestemning som i 1864 på Dybbøl Banke

4. oktober 2023 Kultur

Natten sænker sig over slagmarken, og alt er tyst som i graven. I skanser og løbegrave kryber de trætte soldater sammen, men officererne sørger for, at vagten ikke sover. For i ly af mørket kan fjenden snige sig frem. Krig føres i alle 24 timer i døgnet, men nattens strabadser kan være svære at sætte […]

Læs mere...