Direktør Niels Sørensen vender “hjem” til Hotel Scandic

30. januar 2018 Erhverv

Det bliver en gammel kending som 1. marts tager tøjlerne på Scandic Sønderborg. Således kan hotelkæden i dag præsentere Niels Sørensen som ny hoteldirektør. Niels Sørensen har tidligere stået i spidsen for hotellet fra oktober 2009 til april 2015. Han kommer fra en stilling som chef på Nordals Idrætscenter.

Niels Sørensen rykker “hjem” til Hotel Scandic.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at vende tilbage til Scandic, som jeg forbinder med så mange positive ting. Jeg kender koncernen som en fantastisk arbejdsplads, der virkelig mestrer at have fokus på gæsterne og

medarbejdernes velbefindende, og som konstant er præget af dynamik og fremsyn. Jeg glæder mig selvfølgelig særlig meget til at komme tilbage til “mit” gamle hotel, hvor jeg i samarbejde med både gamle og nye kollegaer vil fortsætte den positive udvikling for Scandic Sønderborg, siger Niels Sørensen i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det fantastisk at få en direktør, som kender hotellet og lokalområdet så godt, hvilket vil være en stor gavn både for Scandic og for hotellets besøgende”, siger Jesper Buus, Scandics distriktsdirektør i Vestdanmark.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...