Direktør Ole Daugbjerg forlader Vækstrådet

26. juni 2017 Erhverv

Sønderborg Vækstråd skal have ny direktør, efter bestyrelsen har udstukket en ny strategi og retning for foreningen. De første godt to og et halvt år af foreningens levetid har fokus været på at skræddersy de bedste vækstforløb for iværksættere og virksomheder. Det er lykkedes, mener foreningens formand, Henrik J. Enderlein. Nu går Vækstrådet videre fra en etableringsfase til en konsolideringsfase. Det ændrer tyngdepunktet i organisationen, og direktørens rolle bliver en anden i fremtiden.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ole Daugbjerg har derfor valgt at fratræde sin stilling, så nye kræfter kan komme til.

”En ny bestyrelse har valgt, at Sønderborg Vækstråd som organisation skal have en anden profil, og derfor mener jeg også, at direktøren skal have en anden profil. Og når først den beslutning er truffet, så synes jeg, det er bedst med et rent snit, hvor bestyrelsen har tid og ro til at arbejde videre”, forklarer Ole Daugbjerg i en pressemeddelelse.

Bestyrelsesformanden for Sønderborg Vækstråd, Henrik J. Enderlein, deler Ole Daugbjergs opfattelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

Henrik J. Enderlein sætter stor pris på det tætte samarbejde, han har haft med Ole Daugbjerg som direktør, og han understreger, at Ole Daugbjerg har været den helt rigtige til at iværksætte Sønderborg Vækstråd.

”Erhvervslivet skylder Ole Daugbjerg en stor tak. Ole har sat sit varige præg på den måde, vi bedriver erhvervsudvikling i Sønderborg-området. Derfor er det også vigtigt for mig at sige, at Ole har været den helt rigtige til at genstarte erhvervsudviklingen med etableringen af Sønderborg Vækstråd. Nu tager vi hul på næste fase, version 2.0, hvor vi justerer retningen på nogle afgørende punkter”, siger Henrik J. Enderlein.

Artiklen fortsætter under annoncen

”Det har været en spændende og udfordrende opgave af få en ny forening og organisation til at fungere. Det er imidlertid altid sådan, at man med mellemrum skal sende sin strategi til et serviceeftersyn. Det har Vækstrådet gjort, og det er naturligt, at et skifte kan få konsekvenser for den daglige ledelse. Jeg er glad for, at Vækstrådets bestyrelse sender mig pænt videre. Det har været et godt og konstruktivt samarbejde, som jeg er tilfreds med, at vi har fundet en ende på i samme ånd”, siger Ole Daugbjerg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen arbejder efter en ny strategi, som indebærer, at der over det næste halve år foretages en række organisatoriske ændringer og udarbejdes ny aftale med kommunen. I det arbejde træder Kjeld Kückelhahn umiddelbart til som midlertidig direktør for Sønderborg Vækstråd på deltid frem til senest 1. januar 2018. Kjeld Kückelhahn fortsætter sit øvrige virke i bestyrelsesarbejde, bl.a. som bestyrelsesformand for Udviklingsselskabet Nordals Ferieresort og i Sønderborg virksomhederne AGramkow og Bi-Tech. Han har tidligere siddet i bestyrelsen i både Sønderborg Vækstråd og forgængeren Sønderborg Erhvervs- og Turismecenter.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
10. maj 2021 Broager, Debat

Debatindlæg: Der skal være boligudvikling i hele kommunen

10. maj 2021 Broager

Byrådskandidat Erik Krogh, Venstre, skriver: Boligudvikling i hele kommunen er altafgørende for at fastholde borgere, der allerede bor i kommunen og som står over for et boligskift fra en større til en mindre bolig eller omvendt. Mange ønsker fortsat at bo i den by eller i det område, hvor man har boet igennem mange år. […]

Læs mere...