Direktøren for Alsie Express Lone M. Koch modtager stor hæder for sin indsats i dansk luftfartsindustri

2. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Alsie Expres’ administrerende direktør Lone M. Koch skrev sig i dag ind i den danske luftfartshistorie, da hun fik overrakt den prestigefyldte Luftfartspokal ved et arrangement i København.

” Med blandt andet lokal øl og lokal mad ombord har Alsie Express opnået en helt unik lokal forankring og er blevet hele Sønderjyllands flyselskab. Ikke nok med det – også flyselskab for blandt andet det danske og det tyske fodboldlandshold ”, sagde formanden for Flyvejournalisternes Klub, chefredaktør Andreas Krog, der overrakte prisen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Lone M. Koch er blot den tredje kvinde, der modtager Luftfartspokalen og i øvrigt den tredje fra familien, som modtager lufthavnspokalen:

” Når jeg står med Luftfartspokalen, er jeg personlig utrolig stolt. Tildelingen af pokalen er samtidig en ros til mine engagerede medarbejdere i Alsie Express i Sønderborg der hver dag sætter en ære i at vores gæster får en service oplevelse ud over det sædvanlige. Det er også en anerkendelse til alle de mennesker, der arbejder i ”maskinrummet” i luftfartsindustrien. Dem, der sikrer, at industrien hele tiden er innovativ. Dem der i dagligdagen sørger for de tusindvis af opgaver, der skal løses for at et fly kan afgå til tiden ”, sagde Lone M. Koch blandt andet i sin takketale.

Artiklen fortsætter under annoncen

Luftfartspokalen er en hædersbevisning for en særlig indsats på flyvningens område. Den er uddelt af Danske Flyvejournalisters Klub siden 1948 og er en hæder til personer, der har ydet en særlig indsats til gavn for dansk flyvning og luftfart.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66)
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
22. maj 2022 Nordborg, Frivillige

Nordborg Golfklub lægger græs til Knæk Cancer-golf

22. maj 2022 Nordborg

Søndag bliver der spillet Knæk Cancer-golf på golfbanen i Nordborg og det er Axel Nielsen og Brian Jørgensen, der har sat scenen og sikret et væld af flotte sponsorpræmier til den auktion, der følger i kølvandet på turen rundt til de 18 huller. Som et lille krydderi på dagen, så var tidligere træner for SønderjyskEs […]

Læs mere...