Direktøren for Alsie Express Lone M. Koch modtager stor hæder for sin indsats i dansk luftfartsindustri

2. december 2016 Erhverv
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Alsie Expres’ administrerende direktør Lone M. Koch skrev sig i dag ind i den danske luftfartshistorie, da hun fik overrakt den prestigefyldte Luftfartspokal ved et arrangement i København.

” Med blandt andet lokal øl og lokal mad ombord har Alsie Express opnået en helt unik lokal forankring og er blevet hele Sønderjyllands flyselskab.

Artiklen fortsætter under annoncen

Ikke nok med det – også flyselskab for blandt andet det danske og det tyske fodboldlandshold ”, sagde formanden for Flyvejournalisternes Klub, chefredaktør Andreas Krog, der overrakte prisen.

Lone M.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koch er blot den tredje kvinde, der modtager Luftfartspokalen og i øvrigt den tredje fra familien, som modtager lufthavnspokalen:

” Når jeg står med Luftfartspokalen, er jeg personlig utrolig stolt.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tildelingen af pokalen er samtidig en ros til mine engagerede medarbejdere i Alsie Express i Sønderborg der hver dag sætter en ære i at vores gæster får en service oplevelse ud over det sædvanlige.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er også en anerkendelse til alle de mennesker, der arbejder i ”maskinrummet” i luftfartsindustrien. Dem, der sikrer, at industrien hele tiden er innovativ. Dem der i dagligdagen sørger for de tusindvis af opgaver, der skal løses for at et fly kan afgå til tiden ”, sagde Lone M.

Artiklen fortsætter under annoncen

Koch blandt andet i sin takketale.

Luftfartspokalen er en hædersbevisning for en særlig indsats på flyvningens område. Den er uddelt af Danske Flyvejournalisters Klub siden 1948 og er en hæder til personer, der har ydet en særlig indsats til gavn for dansk flyvning og luftfart.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 66).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. april 2021 Erhverv, Sønderborg

Økonomiudvalget skal høre om antallet af SOSU-afskedigelser

17. april 2021 Erhverv

I en analyse fra FOA sættes der fokus på kontrasten mellem antallet af afskedigelsessager og de rekrutteringsmæssige udfordringer i forhold til at rekruttere personale inden for social- og sundhedsfagene. Analysen peger også på, at sygdom er den klart mest hyppige årsag til afskedigelsessager – 6 ud af 10 af afskedigelsessagerne blandt FOA´s medlemmer skyldes sygdom. […]

Læs mere...