Direktør Allan Kaczmarek: Swipbox vækster ret vildt

4. oktober 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Det går rigtig godt i Sønderborgvirksomheden, SwipBox.

SwipBox er en virksomhed, der leverer pakkeautomater med tilhørende software, hvor forbrugerne kan hente og sende pakker.

Der har indenfor seneste tid været et par historier i pressen, der fortalte, at virksomheden ikke havde sorte tal.

”Tilbage i 2012 fastlagde Peter Mads Clausen fra Clausen Group, Vækstfonden, jeg selv samt et par yderligere investorer en målrettet plan. Den plan har vi fulgt lige siden, og vi alle har investeret undervejs”, siger direktør og medejer Allan Kaczmarek til SønderborgNYT, og uddyber:

Artiklen fortsætter under annoncen

“Lige nu vækster vi faktisk helt vildt. Vi har lige budt 5 nye medarbejdere velkommen om bord på kontoret i Danmark samt endnu fem på kontoret i Pakistan – hvor en stor del af vores software udvikles. Derudover operer vi nu i knap 50 lande.”

SwipBox har investeret mange penge i at fremstille de SwipBox pakkeautomater, der anvendes over hele jordkloden, samt investeret i udviklingen af den tilhørende software.

Kunder i hele verden

“Vi har rigtigt mange pakkeautomater placeret over hele verden.  Der står en stor del i Australien og forleden kom en aftale om 750 SwipBokse til Finland i hus”, siger Allan Kaczmarek. Derudover leverer SwipBox også til især Sverige samt til en række andre lande plus til flere af de store, internationale pakkedistributører.

Artiklen fortsætter under annoncen

SwipBox har fortsat rigtigt travlt med at få fremstillet SwipBoxe og alt ser positivt ud.

“Vi har startet ud med store investeringer i vores pakkeautomater og tilhørende software, og disse investeringer er nu ved at tjene sig hjem. Det varer derfor ikke længe, inden vores regnskaber vender til sorte tal”, siger Allan Kaczmarek.

Det er lidt, som når en boligejer isolerer sit hus og skifter til LED-lys. Inden det giver plus på kontoen, skal investeringen tjenes hjem.

I dag er der ansat 64 medarbejdere i SwipBox.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Og vi skal til at slå nye stillinger op igen”, siger Allan Kaczmarek til SønderborgNYT.

 

 

25. februar 2024 Politik, Sønderborg

SF sætter John Brandt i spidsen til kommunalvalget

25. februar 2024 Politik

SF Sønderborg har på et opstillingsmøde enstemmigt valgt John Brandt som spidskandidat til det kommende kommunalvalg, der finder sted i november 2025. John Brandt er 31 år, bor i Sønderborg, og arbejder som kirketjener i folkekirken. Han er tidligere forperson for LGBTQ+ Sønderborg, hvor han har været med til at stifte foreningen og arrangere Sønderborgs […]

Læs mere...