DJØF inviterer til debat om bedre balance i Danmark

8. maj 2019 Samfund

Under overskriften ”Danmark i balance – debat med Mads Steffensen”, holder Djøf en række debatmøder rundt om i landet of den 15. maj er det Sønderborg, der er vært.

Afsættet er, at tusindvis af statslige jobs er flyttet ud af hovedstaden for at skabe bedre balance i Danmark. Men særligt de unge kvinder flytter den anden vej til de større byer, blandt andet for at få en uddannelse. Derudover skal vi være længere på arbejdsmarkedet, og familielivet skal også passes, skriver DJØF.

Kan det balancere?

For dig?

For samfundet?

Vi sætter dilemmaer til debat under temaet ”Danmark i balance” under kyndig ledelse af Mads Steffensen, der hver lørdag samler langt over en million danskere til ”Mads og Monopolet” på DR P4. Undervejs vil der være korte inspirationstaler og fællesspisning på god gammeldags forsamlingshus-manér.

Målet er at komme væk fra den meget polariserede debat om for eller imod udflytning af statslige arbejdspladser og få løftet debatten til også at handle om nogle mere generelle tendenser i samfundet.

Artiklen fortsætter under annoncen

I panelet

Sara Vergo, formand Djøf Offentlig, debatterer med

Jens Peter Jensen, formand for Junior Chamber i Sønderborg

Susan Rosenberg, folkeskolelærer, ejer af Timeglasset og tidl.formand for Kvindekomiteen.

Jakob Andersen, kommende skorstensfejer, går på skole i Tønder pt.

Mødet er åbent for alle – altså ikke kun for medlemmer af Djøf.

Arrangementet foregår på Sønderborg Idrætshøjskole kl. 17.30 til 20.15.

Artiklen fortsætter under annoncen

Tilmelding HER på LINKET

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
7. december 2021 112, Sønderborg

Miljøvagten holder øje med spildt mælk

7. december 2021 112

Tirsdag eftermiddag har der været et uheld med mælk hos en virksomhed på Ellegaardvej i Sønderborg. Det betyder, at cirka 1000 liter mælk er løbet i afløbet og derfra videre til Ulkebøldam. Det betyder, at Ulkebøldam kan få en smule misfarvning i de kommende dage. Lige nu kan man se misfarvning af vandet i gl. […]

Læs mere...