DMI: Farligt vejr på vej mod Sønderborg

28. juli 2018 Samfund

DMI har lørdag formiddag opgraderet vejrudviklingen over Sønderborg og det nye varsel lyder på ’farligt vejr’ med risiko for skybrud, torden og vindstød.

I varslet, der er udsendt klokken 10:40 og gældende fra lørdag fra klokken 16:00 til klokken 21:00, forventer DMI mellem 25 og 35 mm regn på 30 minutter samt risiko for kraftig torden med vindstød over 15 m/s.

DMI oplyser, at kraftig torden medfører fare for lynbrande, risiko for nedbrud af elektriske systemer, risiko for mange fejlalarmer fra automatiske anlæg. Skybrud medfører fare for oversvømmelse af lavtliggende områder, oversvømmelse af kældre, vand på kørebaner og i viadukter (akvaplaning), nedsat sigtbarhed.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
22. januar 2022 Uddannelse, Sønderborg

Statsskolen – måske det rette valg til din ungdomsuddannelse

22. januar 2022 Uddannelse

Den 3. februar er der Åbent Hus på Statsskolen og det er et arrangement, hvor elever fra grundskolernes afgangsklasser kan komme på besøg og finde ud af, om Statsskolens gymnasie- eller hf-klasser er den rigtige ungdomsuddannelse for dem. Åbent Hus-dagen kan du læse om på Statsskolens hjemmeside, som du finder her. “Det er en snart […]

Læs mere...