DMI: Risiko for sne, snefygning og isslag mandag morgen i Sønderborg-området

4. marts 2018 Samfund

Sibirisk kulde har nu i en længere periode præget vejret i Danmark og også Sønderborg-området har fået sin del af kulden og sneen, men mandag ser det imidlertid ud til, at kulden slipper sit tag over landet, når mildere luft fra sydvest presser sig på. Det kan dog blive en lidt brat overgang til det mildere vejr når sne og blæst fra sidst på natten trækker op over landet fra sydvest. Det skriver DMI.

De seneste vejrprognoser søndag aften fortæller, at det vil begynde at sne i Sønderborg mandag morgen ved 5-tiden og sneen vil fortsætte frem til omkring klokken 10 og med temperaturer under frysepunktet og opfriskende vind, vil der nogle steder forekomme snefygning der kan resulterer i trafikale problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden sne og snefygning er der ud på natten og først på mandagen en overgang stedvis risiko for Isslag i Sønderborg området, så kør hjemmefra i god tid og kør forsigtigt i morgentrafikken.

Skrevet af: Michael [email protected]
9. december 2023 Politik, Sønderborg

Økonomiudvalget skal tage stilling til Kommuneplan 2023 – 2035

9. december 2023 Politik

På onsdag skal Økonomiudvalget debattere og beslutte at godkende eller stemme imod Kommuneplanen, som rækker helt frem til 2035. Økonomiudvalget har tidligere besluttet at 14 perspektivområder til solceller og vindmøller skrives i Kommuneplan 2023-2035. På basis af drøftelser på temamøde fremlægger forvaltningen forslag til principper for vedvarende energiprojekter, VE-projekter – og dem skal Økonomiudvalget også […]

Læs mere...