DMI: Risiko for sne, snefygning og isslag mandag morgen i Sønderborg-området

4. marts 2018 Samfund

Sibirisk kulde har nu i en længere periode præget vejret i Danmark og også Sønderborg-området har fået sin del af kulden og sneen, men mandag ser det imidlertid ud til, at kulden slipper sit tag over landet, når mildere luft fra sydvest presser sig på. Det kan dog blive en lidt brat overgang til det mildere vejr når sne og blæst fra sidst på natten trækker op over landet fra sydvest. Det skriver DMI.

De seneste vejrprognoser søndag aften fortæller, at det vil begynde at sne i Sønderborg mandag morgen ved 5-tiden og sneen vil fortsætte frem til omkring klokken 10 og med temperaturer under frysepunktet og opfriskende vind, vil der nogle steder forekomme snefygning der kan resulterer i trafikale problemer.

Foruden sne og snefygning er der ud på natten og først på mandagen en overgang stedvis risiko for Isslag i Sønderborg området, så kør hjemmefra i god tid og kør forsigtigt i morgentrafikken.

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
21. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

182 nye Corona-smittede

21. januar 2022 COVID-19

Siden torsdag er antallet af Coronasmittede i Sønderborg Kommune steget med 182, så det samlede antal personer, der gennem den seneste uge er smittet med Corona ifølge Statens Serum Institut er oppe på 2157. På landsplan er der det seneste døgn konstateret 46.831 nye smittede. 813 er indlagt på sygehus – heraf er der 44 […]

Læs mere...