Dødsfald: Radio Als har mistet en frivillig

10. marts 2014 Frivillige

Thomas Mamsen Hansen, der havde et fast indslag søndag aften på Radio Als, er natten til mandag – efter kort tids sygdom – stille sovet ind.

Thomas var i 24 år fast frivillig hos Radio Als, hvor han i alle årene var en aktiv frivillig, der kørte adskillige programmer såsom ”Frede og Knuser”, ”Jeg vil hilse”, samt ”Ældremusikken”.

Thomas Mamsen Hansen

Thomas Mamsen Hansen

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidstnævnte kørte i 23 år, og mange havde stor glæde af at høre de populære gamle sange. Programmet fik med tiden kælenavnet ”Mamsens Corner”, fordi Thomas havde hans eget hjørne med musik på radiostationen.

I 24 år kom Thomas troligt hver eneste uge og spillede musik for Radio Als’ lyttere, hvor han delte ud af sin store viden indenfor ældre musikken. Han havde en stor glæde i at gøre dette og havde altid et positivt og mildt humør.

– Fra hele personalet, bestyrelsen og de frivillige hos Radio Als lyder en stor tak til Thomas og hans familie for den flotte indsats Thomas ydede hos Radio Als igennem så mange år. Vi er beærede over at have kendt ham og taknemmelige for al den tid han har givet ikke alene til Radio Als men også til hans mange tro lyttere. Han vil blive savnet, siger stationsleder Lisbeth Schiønning.

Artiklen fortsætter under annoncen

Thomas blev 69 år og efterlader sig to børn.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
25. september 2022 Kultur, Sønderborg

Bandet Cube fejrede 40 års fødselsdag

25. september 2022 Kultur

Det lokale rockband Cube runder 40 år den 27. september og det blev lørdag aften fejret i Borgerforeningens hus på Kær. Igennem de 40 år har Cube spillet til utallige lokale festivaler, samt private fester og julefrokoster mm. Musikstilen er bred, men har i alle år ligget i blues- og rockgenren, og dansegulvene er gerne […]

Læs mere...