Dørene åbnes: Oplev kunst på Kunstskolen

21. februar 2014 Kultur

Endnu engang åbner Sønderjyllands Kunstskole dørene til en hel dag i kreativitetens tegn. Ved “Åbent hus” arrangementet lørdag d. 1. marts på Kunstskolen vil der være rig lejlighed til at suge farverige indtryk til sig og blive inspireret og informeret om den billedkunstneriske talentskole BGK. I tidsrummet 11.00 – 15.00 vil huset være fyldt med kreative værker.

Installation fra sidste års BGK, Sønderjyllands Kunstskole.

Installation fra sidste års BGK, Sønderjyllands Kunstskole.

Artiklen fortsætter under annoncen

Anne Lildholdt Jensen vil på dagen tilbyde en tegneworkshop for de besøgende, der kunne være interesseret i at snuse til, hvad man arbejder med på en kunstskole. Alle er velkomne til at deltage aktivt eller følge workshoppen fra sidelinjen.

Eftermiddags- aften- og børneholdene viser et udsnit af den store produktion fra denne sæson og Støtteforeningens Café sælger traditionen tro lidt lækkert til ganen i kælderetagen.

BGK’erne (Billedkunstnerisk GrundKursus) giver igen i år et indblik i den produktion, der højst sandsynligt skal bruges til optagelsesansøgningerne til en videregående kreativ uddannelse lidt senere på året. Det giver en god mulighed for potentielle ansøgere til dette forberedelseskursus til at se, hvad man arbejder med på BGK, og stille de relevante spørgsmål til de nuværende kreative talenter. Der vil ligeledes være flere faglærere på skolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dagen begynder med, at Kulturudvalgsformand Charlotte Riss Engelbrecht afslører plankeværkskunst.

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Politik, Sønderborg

Når det gælder penge til Arne-pension venter borgmesteren på KL

24. september 2021 Politik

Borgmester Erik Lauritzen har bemærket, at regeringen lægger op til, at det er ved at skrue på indsatsen på at hjælpe unge i arbejde, der skal findes penge til at finansere den kommunale del af Arne-pensionen. “Men først skal regeringen forhandle med KL og først derefter kan vi sige, hvor regeringen foreslår, vi skal finde […]

Læs mere...