Dorthe C. Wisemann og Jan Bansø vandt billetter til Jan Mølbys foredrag

22. oktober 2019 Kultur

The Great Dane, den store dansker, som de kalder Jan Mølby i Liverpool, har bagagen fyldt med gode historier og anekdoter fra et imponerende fodboldliv, når han 29. oktober klokken 19 indtager scenen på Sønderborg Teater. Kun de færreste danske fodboldspillere har haft en karriere, der kan måle sig med Jan Mølbys.

På 12 sæsoner vandt han tre engelske mesterskaber og tre FA Cup-finaler med Liverpool FC.

Billetvindere

Dorthe C. Wisemann og Jan Bansø er blandt dem, der skal høre den tidligere fodboldspiller fortælle om sin karriere.

Artiklen fortsætter under annoncen

De har nemlig vundet billetter i en konkurrence på SønderborgNYT.

I perioden spillede “The Great Dane” sammen med flere af datidens største profiler som Kenny Dalglish, John Barnes og den faste værelseskammerat, Ian Rush. Det har kastet masser af uforglemmelige øjeblikke af sig både på og uden for banen. Øjeblikke, som Jan Mølby eksklusivt går i dybden med på til foredraget på Sønderborg Teater: Hør blandt andet om dengang, da Bruce Grobbelaar måtte sys med 30 sting inden VM-finalen for klubhold, eller da Mølby slog syv tænder ud på Upton Park. Få også svar på, om han stadig har en butler, og hvorfor han ikke var på julekort med Richard Møller Nielsen.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
28. juli 2021 Erhverv, Sønderborg

Snart kommer der nye cyklister på veje og stier

28. juli 2021 Erhverv

Skolestart er ensbetydende med nye cyklister på veje og stier i Sønderborg. Loven tillader seks-årige børn at køre selv, men kender dit barn færdselsreglerne godt nok? Kan det manøvrere cyklen 100 procent, og har det overhovedet det rigtige udstyr? “Først af alt skal man sørge for, at ens barn har en god cykel, hvor der […]

Læs mere...