DR inviterer til dialog om nyheder, kultur og ’Grænseland’

20. september 2019 Kultur

To direktører, to kendte værter og to fra holdet bag genforeningsserien ’Grænseland’ er klar til en snak om DR på Sønderborg Slot.

Torsdag den 10. oktober klokken 16.30 danner Sønderborg Slot ramme, når ’DR Direkte’ besøger byen til en samtale med lyttere, seere og brugere om DR, medievaner, mediebrug og den kommende serie ’Grænseland’.

Vært på dagen er TV-Avisens Klaus Bundgård Povlsen , mens P4 Syds Catia Schmidt er reporteren blandt publikum, der sørger for at kommentarer og spørgsmål, når frem til scenen. Derudover vil kulturdirektør, Henrik Bo Nielsen, og nyhedsdirektør, Sandy French stå klar til at gå i dialog og svare på de spørgsmål og kommentarer om DR, som publikum har på hjerte. Alt fra radiodækning til kultur- og nyhedsindhold, skriver DR i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter under annoncen

I anledning af den kommende serie ’Grænseland’, der er optaget i området, vil producent Ane Saalbach og fotograf Morten Krüger ligeledes være med på scenen, hvor de vil fortælle om serien, og oplevelserne med at optage i Sønderborg og omegn.

Bliv klogere på DR og ’Grænseland’

Klaus Bundgård Povlsen  og Catia Schmidt vil i samarbejde med publikum, spørge de to direktører ind til DR’s rolle i dækningen af genforeningsåret 2020 – både på kultur og nyhedsfronten. Samtidig vil producent på ’Grænseland’ Ane Saalbach svare på spørgsmål omkring arbejdet med serien sammen med fotograf Morten Krüger.

Artiklen fortsætter under annoncen

Publikum er med andre ord med til at sætte dagsordenen, mens de også får et interessant indblik i arbejdet med ’Grænseland’ og samtidig høre mere om, hvorfor DR sender serien – og hvordan DR nyhedsmæssigt samarbejder på tværs af hele landet – fra København til Tønder.

Dialog om DR i hele Danmark i efteråret

DR Direkte ruller hele efteråret og besøger i alt syv byer rundt i Danmark, hvor DR’s direktører og værter står klar til en god dialog med lyttere, seere og brugere om DR’s indhold og prioriteringer. DR Direkte har hidtil været på besøg i Korsør, Middelfart og Nørresundby.

Artiklen fortsætter under annoncen

Arrangementet varer fra klokken 16.30 til 18.30 i Riddersalen på Sønderborg Slot. Det er åbent for alle og gratis at deltage.

Tilmelding er dog nødvendig grundet pladsbegrænsning.

Se mere på dr.dk/direkte.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
17. oktober 2021 KV21, Nordborg, Debat

KV21 – Debat: Ved at fokusere på de unges interessser vil vi få flere i arbejde eller uddannelse

17. oktober 2021 KV21

Byrådskandidat Jan Prokopek Jensen, Socialdemokratiet, skriver: Alle unge mellem 18 og 29 år i job eller uddannelse. Det er vores socialdemokratiske ambition i Sønderborg Kommune. Vi er på vej, i løbet af det seneste halve år er yderligere 200 kommet i arbejde eller uddannelse; men der er stadig for mange, der mangler et job eller […]

Læs mere...