Formodet drabsmand fra Ketting nægter sig skyldig

15. august 2016 112
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 52)

 

Ved et grundlovsforhør, i Retten i Sønderborg mandag eftermiddag, rejste politiet sigtelse efter lovens paragraf om manddrab i forbindelse med et familieopgør mellem far og søn i Ketting søndag aften, som på tragisk vis medførte døden for den 63-årige far.

Ifølge anklageren kom den 34-årige søn op og skændes med sin far klokken 20:14 i Ketting, tæt på Augustenborg.

Skænderiet udviklede sig voldeligt og, ifølge anklageren, så stak den 34-årige sin far to gange og tildelte ham spark samt trampede ham omkring lungeregionen hvilket medførte så alvorlige kvæstelser, at den 63-årige far mandag afgik ved døden.

Den 34-årige nægtede sig skyldig i anklagerne.

Herefter bad anklageren om at få lukket dørene med henvisning til, at sagen er på et helt indledende stadie i efterforskningen og at der på nuværende tidspunkt ikke var overblik over vidner samt at den sigtede nægtede sig skyldig.

Dommeren valgte herefter at lukke dørene for offentligheden.

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 58)

 

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 48).

Artiklen fortsætter under annoncen

Skrevet af: Michael michael@sonderborgnyt.dk
16. april 2021 COVID-19, Sønderborg

Smittekonstatering med lyntest kan ikke længere sende hele skoleklasser hjem

16. april 2021 COVID-19

En hel skoleklasse skal ikke længere sendes hjem, fordi en enkelt elev er testet positiv for coronavirus ved en lyntest. Det oplyste Sundhedsstyrelsen torsdag og sundhedsforvaltningens direktør, Carsten Lund siger til SønderborgNYT: “Det tager vi en snak om i forvaltningen og så følger vi de retningsli9nier og procedure, som Sundhedsstyrelsen pålægger os””. Dermed kan skoledagen […]

Læs mere...