Dronningen besøger Byens Havn og Hotel Alsik

10. juli 2019 Samfund

Med 360 graders udsigt i 16. etages højde har Sønderborg fået en attraktion ud over det sædvanlige. Der er allerede mange, der har taget turen med elevatoren til udsigtsetagen på Alsik og om kort tid får også Dronningen oplevelsen.

Majestæten besøger nemlig den 26. juli Byens Havn.

Besøget indledes kl. 10 på Ankerpladsen, skriver Sønderborg Kommune.

Inden det slutter på Hotel Alsik, går turen omkring Multikulturhuset med biblioteker og kunstskole samt til Bitten og Mads Clausens Plads med Olafur Eliassons nye kunstværk, som ved samme lejlighed officielt overdrages til Sønderborg Kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er borgmester Erik Lauritzen, som tager imod Dronningen på Ankerpladsen.

Med til at modtage Majestæten er også direktør Inge Olsen, Sønderborg Kommune, formand for BMC-Fonden, Peter Mads Clausen, samt Per Have, der er adm. direktør i BMC-Fonden.

”Jeg glæder mig meget over, at Hendes Majestæt Dronningen besøger Byens Havn og Alsik. Det er en ære for byen og for Fonden. I forbindelse med besøget har også Olafur Eliasson takket ja til at komme og fortælle om sit kunstværk, der er en gave fra Bitten & Mads Clausens Fond til Sønderborg Kommune. Den 26. juli overdrager vi formelt kunstværket, og at det sker med deltagelse af både Hendes Majestæt Dronningen og Olafur Eliasson synes jeg er fantastisk”, siger Peter Mads Clausen, formand for Bitten og Mads Clausen Fonden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
23. oktober 2021 Kultur, Augustenborg

KunstPunkt: Mindeudstilling for Helene Michelsen

23. oktober 2021 Kultur

Helene Michelsen fra Vemmingbund har malet sit sidste billede. Hun har også bygget sin sidste skulptur, ligesom det er slut med de malede sten og fliser. Nu er der en mindeudstilling i KunstPunkt. “Jeg er datter af Helene Michelsen, men det er min mors fantastiske omgangskreds, der sammen har stablet dette kunstarrangement på benene”. Sådan […]

Læs mere...