Dronningen besøger Byens Havn og Hotel Alsik

10. juli 2019 Samfund

Med 360 graders udsigt i 16. etages højde har Sønderborg fået en attraktion ud over det sædvanlige. Der er allerede mange, der har taget turen med elevatoren til udsigtsetagen på Alsik og om kort tid får også Dronningen oplevelsen.

Majestæten besøger nemlig den 26. juli Byens Havn.

Besøget indledes kl. 10 på Ankerpladsen, skriver Sønderborg Kommune.

Inden det slutter på Hotel Alsik, går turen omkring Multikulturhuset med biblioteker og kunstskole samt til Bitten og Mads Clausens Plads med Olafur Eliassons nye kunstværk, som ved samme lejlighed officielt overdrages til Sønderborg Kommune.

Det er borgmester Erik Lauritzen, som tager imod Dronningen på Ankerpladsen.

Med til at modtage Majestæten er også direktør Inge Olsen, Sønderborg Kommune, formand for BMC-Fonden, Peter Mads Clausen, samt Per Have, der er adm. direktør i BMC-Fonden.

”Jeg glæder mig meget over, at Hendes Majestæt Dronningen besøger Byens Havn og Alsik. Det er en ære for byen og for Fonden. I forbindelse med besøget har også Olafur Eliasson takket ja til at komme og fortælle om sit kunstværk, der er en gave fra Bitten & Mads Clausens Fond til Sønderborg Kommune. Den 26. juli overdrager vi formelt kunstværket, og at det sker med deltagelse af både Hendes Majestæt Dronningen og Olafur Eliasson synes jeg er fantastisk”, siger Peter Mads Clausen, formand for Bitten og Mads Clausen Fonden.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
1. december 2022 Sønderborg, Frivillige

Vester Sottrup Frivillige Brandværn lukker – der er for få frivillige

1. december 2022 Sønderborg

Vester Sottrup Frivillige Brandværn, som har eksisteret i hele 76 år, har valgt at lukke stationen og opsige kontrakten om brandslukning i deres lokale slukningsområde. Alle borgere kan fortsat føle sig trygge, fordi området bliver dækket af andre brandværn. ”Vi har set os selv i øjnene og vi kan fremadrettet ikke overholde den kontrakt vi […]

Læs mere...