Dronningen besøgte Byens Havn

26. juli 2019 Kultur

Præcis klokken 10 ankom Dronningen fredag til Byens Havn i Sønderborg, hvor borgmester Erik Lauritzen præsenterede Inge Olsen, som er direktør for blandt andet kulturområdet, direktør Per Have fra Bitten og Mads Clausens Fond samt Fondens bestyrelsesformand, Peter Mads Clausen.

10-årige Cecilla Have, Per Haves barnebarn, var også med til at byde Dronningen velkommen ved Ankerpladsen, hvor hun gav majestæten en blomsterbuket.

Herefter gik turen til Hønekilden og derefter viste Inge Olsen vej til MultiKulturhusets børnebibliotek og Kunstskolen.

Artiklen fortsætter under annoncen

I Kunstskolen viste lederen, Thomas Lunau, rundt og børn på sommerkursus oplevede Dronningen kigge på deres værker, mens de sad og malede.

“Jeg kan se, du er ved at male Marie-kirken”, sagde Dronningen til en af de kunstneriske piger.

Fra MultiKulturhuset kom turen til Olafur Eliassons kunstværk på Bitten og Mads Clausens Plads ved Alsik, inden Dronningen og de officielt inviterede gæster skulle nyde en middag i Hotel Alsik.

“Vi er klar til at tage imod og det bliver stille og roligt”, sagde hotel-direktør Henrik Bille Pedersen til SønderborgNYT.

Artiklen fortsætter under annoncen

 

 

 

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
9. februar 2023 Gråsten, Uddannelse

Endnu et hold produktionsledere og agraøkonomer flyver fra landbrugsskolen

9. februar 2023 Gråsten

Endnu et hold produktionsledere og et hold agrarøkonomer er dimitteret fra Gråsten Landbrugsskole, og det blev markeret ved en dimissionsfest på skolen. Ved festen var der hæder til de nyuddannede produktionsledere og agrarøkonomer, og desuden var der uddeling af fire legater fra Grænsefonden, som arbejder for styrkelse og udvikling af danskheden i grænseegnene. Simon Faber […]

Læs mere...