DSU er igen oppe i gear og aktive i valgkampen

10. november 2021 Politik
DSU-bestyrelsen. Pressefoto
DSU-bestyrelsen. Pressefoto

Selvom DSU Sønderborg tidligere – under corona – har været inaktiv, holdt foreningen generalforsamling 8. oktober hvor der blev valgt en spritny bestyrelse.

Siden opstarten er foreningen kommet stærkt igen, og har været med i valgkampen for fuld fart.

”Vi har været ude ved ungdomsuddannelserne og køre kampagne over 9 gange siden vi havde generalforsamling. Vi har også hjulpet med at hænge plakater op i hele kommunen, men udover det har vi også haft vores egne arrangementer, blandt andet rundvisning på rådhuset samt et visionsmøde, hvor vi fik defineret, hvilke værdier vi i partiforeningen står for”, siger formand Emil Wismann i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under annoncen

Så snart valget er overstået vil foreningen præsentere en plan med aktiviteter for resten af året, med fokus på både det politiske såvel som det sociale som man kan se på deres Facebookside ”DSU Sønderborg”.

”Noget af det vigtigste for mig personligt er den sociale del af DSU. Jeg har selv boet i Århus og der var DSU det sociale fællesskab, hvor jeg fandt tætte venner og fik en masse gode oplevelser. Det fællesskab både skal og vil vi være med til at skabe for andre unge i kommunen”, siger kasserer Emilia Lindberg.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bestyrelsen bestående af formand Emil Wismann, næstformand Hannah Larsen, kasserer Emilia Lindberg, Lærke Cathrine Thomsen og Mads Brandhøj.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
3. december 2021 KV21, Sønderborg

KV21: Byrådets konstituering er på plads

3. december 2021 KV21

Torsdag aften blev der igen forhandlet om konstitueringen i det byråd, som tager over fra årsskiftet – og om det bliver en flertalsgruppe, som består af alle byrådets partier eller om alene af Socialdemokratiet, Slesvigsk Parti og Enhedslisten, hvor Venstre, Dansk Folkeparti og Nye Borgerlige får rollen som opposition, bliver afsløret på et pressemøde fredag […]

Læs mere...