Du kan komme på besøg i Nordborg Roklub på søndag

5. maj 2021 Sport
Nordborg Roklub
Nordborg Roklub

På søndag mellem 10 og 15 holder Nordborg Roklub åbent hus hvor de giver en rundvisning og en kop kaffe og eventuelt en lille tur på vandet. Tanken er at vise, at klubben har brugt Corona-tiden på at opgradere  med nyt materiel både på vand og landsiden så der kan trænes mere sammen og hver for sig.

På vandsiden har vi fået fire nye gode havkajakker og en Surfski og en SUP, mens der i træningsrummet er opgraderet med et kajakergometer, skriver roklubben i en pressemeddelelse.

Medlemmerne og skolegæster vil fremover kunne udfordres med at kunne træne lidt mere varieret og få mere sved på panden ved at have udstyr der gør, at der kan præsteres andet end man kan med standard roudstyr.

Artiklen fortsætter under annoncen

Efter en god donation fra DIF og DGI’s foreningspulje – ’Sommerpuljen’ og en aftale med LINAK har Nordborg Roklub fået doneret pengee.

I vinterens løb er der indrettet et handicaptoilet – med god støtte fra Sønderborg Kommune – og et anretterkøkken i overetagen og køkkenet er doneret af et klubmedlem, som ikke selv skulle bruge det mere.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk
25. juni 2022 Kultur, Sønderborg

WoodSculpture-kunstnerne er klar til at vise skulpturerne frem

25. juni 2022 Kultur

Fredag eftermiddag lagde kunsterne i WoodSculpture værktøjet fra sig og de alle var blevet færdige med hver sin Tour de France-inspirerede skulptur, som stadig står på Slotskajen. “Lørdag klokken 13 kommer skulpturmodtagerne og andre til en fælles afslutning og ser skulpturerne og de tidligere år har det været sådan, at modtagere straks skulle køre deres […]

Læs mere...