Du kan lige nå at få dig en plads til koncert med Allan Olsen

26. januar 2019 Kultur

Poul Andersen, der er den ansvarlige for Midtals Idrætsforenings koncerter i Kultursalen i Augustenborg siger, at salget af billetter til koncerten med Allan Olsen den 1 februar går helt pænt.

“Der er plads til flere i Kultursalen og jeg håber da, at vi ender med fuldt hus og kan godt love, det er en herlig oplevelse at lytte til Allan Olsen”, siger Poul Andersen til SønderborgNYT.

Kultursalen har tidligere budt på koncerter med blændende dygtige, ukendte musikere.

“Men dem vil folk ikke høre. Derimod trækker koncerter med navne, som folk kender”, siger Poul Andersen.

“Så vi er selvfølgelig glade for, at det er lykkedes at få trukket den populære sanger og entertainer, Allan Olsen, til Kultursalen”.

Vil du opleve koncerten, som iøvrigt gav Allan Olsen virkeligt fine anmeldelser – hele seks stjerner ud af seks mulige i musikbladet GAFFA – så KLIK HER og køb en billet.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
16. januar 2022 COVID-19, Sønderborg

Nu er der 1287 Corona-smittede

16. januar 2022 COVID-19

Antallet af Corona-smittede indenfor Sønderborgs Kommunegrænse er søndag på 1287, som gennem den seneste uge er blevet konstateret smittede. “Smitten breder sig nu, hvor skolerne er i gang igen og vi kan se, at smitten fordeler sig bredt på stort set alle aldersgrupper og bredt fordelt i hele kommune”, siger Carsten Lund, som er direktør […]

Læs mere...