Du kan nå det endnu – tilmeld dig Sønderborg Iværksætter Pris

26. oktober 2018 Erhverv Skrevet af: Ole Kæhler

Går du med en iværksætter i maven eller har du en forretningsidé som bare skal ud?

Så tilmeld dig konkurrencen Sønderborg Iværksætter Pris og få chancen for at vinde 25.000 kroner.

Deadline for tilmelding er den 2. november klokken 12.00.

De to SDU-forskere, Roana de Oliviera Hansen og Jeanette Hvam, strøg til tops sidste år, da 2017’s bedste iværksætter-idé i Sønderborg skulle kåres – en bedrift, der blev honoreret med en check på 25.000 kroner. Du behøver dog hverken at være Thomas Edison, Georg Gearløs eller forsker for komme i betragtning til at modtage årets udgave af Sønderborg Iværksætter Pris. Alt du behøver er en god idé.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Har du et produkt i tankerne eller pusler med en forretningsidé, så vil jeg anbefale dig at nedfælde ideen og sende den ind. Det værste, der kan ske, er, at du ikke vinder”, siger konsulent Steen Bielefeldt fra Sønderborg Iværksætter Service, som vejleder om konkurrence.

At komme i betragtning til en iværksætterpris kan synes som at presse en kamel gennem et nåleøje, men her adskiller Sønderborg Iværksætter Pris sig fra andre konkurrencer – her er der nærmere tale om en halvstor hulahopring.

Artiklen fortsætter under annoncen

“Jeg tror ikke, at du kan få så gode odds for at vinde 25.000 kroner andre steder. Der er stor forskel på at være én ud af tusind eller som i det her tilfælde én ud af 20”, siger Steen Bielefeldt i en pressemeddelelse.

Skulle du sidde med en idé, men er usikker på om den holder vand, så kan du tage kontakt til Steen Bielefeldt og hans kollega ved Sønderborg Iværksætter Service, Dorthe Schack, der begge sidder klar ved telefonen.

“Vi kan ikke skrive ansøgningen for dig, men hvis du har brug for sparring, så er vi til for at hjælpe. Er din beskrivelse af forretningsidéen f.eks. klar, tydelig og nem at forstå”?

Artiklen fortsætter under annoncen

Sønderborg Iværksætter Pris og Ungdoms Iværksætter Pris tildeles iværksættere med en stærk, innovativ og bæredygtig forretningsidé, der kan bidrage til vækst og arbejdspladser i Sønderborg.

Du kan læse mere og ansøge her.

29. februar 2024 Politik, Sønderborg

Skolelukningen blev endeligt godkendt og arbejdet går videre

29. februar 2024 Politik

I november blev forslaget om en ny skolestruktur sendt i hørnig og i går, onsdag, var Byrådet klar til at godkende, at det bliver sådan, at både Ahlmann-Skolen og Humlehøj-Skolen lukkes og at der så laves en ny skole på Humlehøj-Skolens matrikel. “En skolelukning er alvorlig, men der er færre elever i Sønderborg midtby og […]

Læs mere...