Du kan stadig nå at købe billet til Brecklings Bogcafé med Ulf Pilgaard

3. oktober 2020 Kultur
Allan Breckling fra Brecklings Bogcafé glæder sig til Ulf Pilgaard kommer til Sønderborg lørdag den 17. oktober og igen søndag.
“Det er lysende klart, at vi følger myndighedernes anbefalinger og sikrer afstand mellem gæsterne i Sønderborg teater, hvor bogcafeen kommer til at foregå”, siger Allan Breckling til SønderborgNYT. Altså kan man trygt købe en billet, som giver adgang til at opleve Danmarks største revystjerne.
Artiklen fortsætter under annoncen

Der er en del gæster, der har en købt en billet, som inkluderer en let andretning på Hotel Sønderborg Strand inden de skal ind og se Ulf Pilgaard i samtale med Allan Breckling.
“For at leve op til retningslinierne om afstand sælges der ikke flere billetter, som inkluderer spisning på hotellet. Men der er stadig trygge pladser i teatret, så man kan bare ringe eller skrive, hvis man vil opleve Ulf Pilgaard”, siger bogcaféværten.
Artiklen fortsætter under annoncen

Altså kan du sikre dig en billet ved at sende en mail til: acharling@gmail.com eller ringe på telefon 5240 6616.
Tæppet går op til Brecklings Bogcafé både lørdag den 17. oktober og søndag den 18. oktober. Begge dage klokken 15.
Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
5. december 2022 Kultur, Sønderborg

Brecklings Bogcafé gav lidt indsigt i krimi-tanker, obduktioner og filmarbejde

5. december 2022 Kultur

Søndag eftermiddag fandt årets sidste udgave af Brecklings Bogcafé sted i Sønderborghus, hvor godt 160 gæster lyttede til værten Allan Breckling, forfatterne Louise Nielsen og Karen Inge Nilen samt filmproducer Kasper Gravesen, som skal filme Karen Inge Nielsens grænselandskrimier. Først på scenen var Louise Nielsen, som fortalte, at hun gennem længere tid gik med ideerne […]

Læs mere...