Du kan stadig nå at købe billet til koncert med Anders Blichfeldt

19. august 2021 Kultur

Det skulle have været i januar, men Coronaen udsatte Anders Blichfeldts koncert i Kultursalen i Augustenborg til 4. september. Det bliver helt sikkert en oplevelse ud over det sædvanlige når Anders Blichfeldt går solo på scenen.

Man kan stadig nå at sikre sig billetter til den meget roste koncert og de kan købes på hjemmesiden mif.dk/kultur, skriver foreningen.

”Vi er meget glade og taknemmelige for, at rigtig mange af vort publikum har fået ombyttet deres billetter til den nye koncert dato”, siger Poul Andersen, der er musikansvarlig i Midtals Idrætsforenings Kulturafdeling.

Artiklen fortsætter under annoncen

Men der er altid nogen der ikke kan og Coronaen har medvirket til, at salget af de resterende billetter nærmest var gået i stå.

”Det holdt også hårdt med restriktionerne for spillestederne, men nu kan vi endelig igen afholde en normal koncert, så vi glæder os vildt til at byde publikum og Anders Blichfeldt velkommen den 4. september kl. 20.00 i Kultursalen i Augustenborghallerne”, sigerer Poul Andersen.

Skrevet af: Ole ole@sonderborgnyt.dk
24. september 2021 Nordborg, Frivillige

Frivillig fra Røde Kors fik ‘Covid-19 Prisen’

24. september 2021 Nordborg

Ellen Iversen fra Røde Kors i Sønderborg har fredag ved Frivilligfesten fået overrakt ‘Covid-19 Prisen’, fordi hun  formåede –  efter en henvendelse fra Sønderborg Kommune om vaccineledsagelse til sårbare ældre – på bare to arbejdsdage at koordinere en sådan hjælp. Den frivillige opgave indebar to måneders indsats med at rekruttere frivillige og sørge for at […]

Læs mere...