Du kan stadig nå at købe en koncertbillet og opleve Twang i Kultursalen

15. oktober 2020 Kultur

Du kan stadig nå at sikre dig en billet til en festlig koncert med Twang, der spiller i Kultursalen i Augustenborg den 23. oktober.

En koncert med Twang er uforudsigelig. Koncerten er fyldt med humor og varme, når de tre musikere går på scenen og samles om deres fælles mikrofon. Twangs besætning med bas, violin og banjo er måske nok traditionel, men trioen er konstant i gang med at forny og nyskabe den amerikanske folkemusik, og har fundet deres helt eget udtryk uden at slippe traditionen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det bliver nærværende 

Twang er kendt for deres nærvær, ærlighed og tætte samspil med publikum og hinanden. Det er ikke unormalt, at publikum til deres koncerter både får tårer i øjenkrogen og griner højlydt med bandet, skriver Midtals Idrætsforenings kulturhold.

Publikum husker Twang for deres fænomenale trestemmige sang og deres instrumentskift, når bassisten pludselig finder guitaren frem og banjospilleren griber bassen, mens violinen bliver skiftet ud med mandolin. Med musikalsk overskud, historier, anekdoter og drillerier binder trioen sangene sammen til en levende koncertoplevelse.

Melankoli, humor og kærlighed

Deres egne numre rummer alt fra den dybe, hudløse melankoli til hoppende, humoristiske og satiriske hits. Og deres fortolkninger af amerikanske folkeklassikere løfter taget, når de med kærlighed til traditionen krydrer sangene med deres særlige Twang.

Peter Banks på banjo, guitar, kontrabas, sang. Spencer Gross på kontrabas, guitar, sang og Thyge Søndertoft på violin, mandolin, sang, spiller op klokken 20.

Billetterne finder du på hjemmesiden.

Skrevet af: Redaktion redaktion@sonderborgnyt.dk